Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
Re: Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
Vă rog ca pe viitor să folosiţi funcţia căutare => https://help.forumgratuit.ro/search?search_keywords=cine+este+conectat
Re: Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
Cosmyn;x a scris:Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
Bună dimineaţa,
Nu au de ce să vi se modifice, doar dacă le-aţi modificat dvs. Ce schimbări aţi făcut?
am inlocuit index_body ..
Adauga asta in index_body, iar apoi adaugi tu variabilele.
si in css:
- Cod:
<table class="clasa1">
<tr>
<td class="clasa2" align="left">
Continut
</td>
<td class="clasa2" align="right">
Continut
</td>
</tr>
<tr>
<td class="clasa2">
Continut
</td>
</tr>
</table>
si in css:
- Cod:
.clasa1 {
background: transparent;
width: 100%;
pading: 2px;
margin: 2px;}
.clasa2 {
background: red;
border: 1px solid white;
border-radius: 5px;}
Salut,
Puteti fi mai explicit caci nu am inteles ,daca se poate si un print screen.
Puteti fi mai explicit caci nu am inteles ,daca se poate si un print screen.
Bună seara,
Observ că problema s-a remediat. Tot mai aveţi nevoie de ajutor?
Observ că problema s-a remediat. Tot mai aveţi nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Încă întâmpinaţi probleme?
Încă întâmpinaţi probleme?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum