Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
Buna seara,
Am o tema PunBB instalata, iar rubrica cu "cine este conectat?" arata cam asa:
Al 2-lea text este de fapt un hyperlink. Cum il scot?
Am o tema PunBB instalata, iar rubrica cu "cine este conectat?" arata cam asa:
Al 2-lea text este de fapt un hyperlink. Cum il scot?
Re: Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
Salutare,
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati urmatorul cod:
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati urmatorul cod:
- Cod:
a[href="/viewonline"] {
display: none !important;
}
Re: Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
Multumesc, am rezolvat
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Subiecte similare
» Nu imi apare cine este conectat legenda ultimi utilizatori conectati in 99 ore cine este conectat pe chatbox etc..
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Nu imi apare "cine este conectat"
» Cine este Conectat?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Nu imi apare "cine este conectat"
» Cine este Conectat?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum