Daca schimb modul pe forum se sterge tot ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Daca schimb modul pe forum se sterge tot ? [R]
Am si eu o intrebare , daca instalez PHPBB3 pe forum acuma cand am invision , totul se va reseta ? voi pierde userii inregistrati , topicurile / posturile ???
Re: Daca schimb modul pe forum se sterge tot ? [R]
*** Topic mutat!
Nu ... nu vei pierde nimic din continutul forumului ... dar tema se va distruge si se va "modela" dupa phpbb3
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Nu ... nu vei pierde nimic din continutul forumului ... dar tema se va distruge si se va "modela" dupa phpbb3
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Daca sunt moderator pe forumul meu pot sterge userii inregistrati,sau sa ii modific?
» Daca schimb tema nu merge
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» Daca schimb domeniul in .tk voi mai primi ajutor aici?
» Daca sunt moderator pe forumul meu pot sterge userii inregistrati,sau sa ii modific?
» Daca schimb tema nu merge
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» Daca schimb domeniul in .tk voi mai primi ajutor aici?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum