Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
Doresc sa schimb emailul cu care mi-am creat forumul insa nu sunt sigur daca vor fi si consecinte
De exemplu: contul creat pe servimg.com, imaginile vor fi salvate pe noul email ?
Si daca mai sunt alte consecinte va rog sa mi le spuneti. Mersi.
PS.: Emailul care doresc sa il folosesc este deja folosit pe un cont pe servimg.com, cum pot sterge contul meu de pe servimg ?
De exemplu: contul creat pe servimg.com, imaginile vor fi salvate pe noul email ?
Si daca mai sunt alte consecinte va rog sa mi le spuneti. Mersi.
PS.: Emailul care doresc sa il folosesc este deja folosit pe un cont pe servimg.com, cum pot sterge contul meu de pe servimg ?
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Dum Feb 13, 2011 4:11 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
Deoarece nu este nici un raspuns si nici locked te ajut eu:
uite asa stergi contu Servimg:
Imaginile nu vor fi salvate automat decat daca le transferi.
Legat de mail:Nu stiu daca sunt........dar odata ce ai bagat alt mail , acel id (mail) va avea acces la tot forumu
uite asa stergi contu Servimg:
Imaginile nu vor fi salvate automat decat daca le transferi.
Legat de mail:Nu stiu daca sunt........dar odata ce ai bagat alt mail , acel id (mail) va avea acces la tot forumu
Vizitato- Vizitator
Ma intereseaza si pe mine problema aceasta....daca se poate schimba e-mail fondator????....astept un raspuns oficial....multumesc frumos !!!
Universul Prieteniei a scris:Ma intereseaza si pe mine problema aceasta....daca se poate schimba e-mail fondator????....astept un raspuns oficial....multumesc frumos !!!
Nu, pe adresa de emai-l care ai introduso ala are puterea adica stergerea forumului si acces la unelte
Vizitato- Vizitator
Poti modifica adresa de mail a fondatorului din unelte
si nu se va intampla nimic.
si nu se va intampla nimic.
Multumesc frumos de raspuns...o dupa amiaza de Duminica placuta
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum