De ce nu-mi apar widgeturile cand le pun ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu-mi apar widgeturile cand le pun ? [R]
AM incercat pe portal sa pun widgeturile : Bookmarking social , Flux RSS , Cuvinte cheie , calendar si top postatori dar dupa ce le setez acolo coloana si tot ce mai trebuie cand intru pe indexul portalului nu-mi apar.
Ce este de facut ?
Ce este de facut ?
Re: De ce nu-mi apar widgeturile cand le pun ? [R]
Apasa si Inregistrare.
Le-ai tras in acel panou , unde apar cele active ?
Le-ai tras in acel panou , unde apar cele active ?
Vizitato- Vizitator
Dap , daca doresti o sa iti arat cum fac un SS-uri... ca sa nu zici ca-s nebun
01. Activarea portalului :
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Optiuni Generale ale Portalului - Afiseaza portalul : - Da - Înregistrare
02. Accesarea paginii de widgeturi a portalului :
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Lista de pagini portal - Structura - Portal
03. Adaugarea unui nou widget implicit in portal :
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Lista de pagini portal - Structura - Portal - Widget-uri predefinite - Iei cu mouse-ul si tragi widgetul dorit, sus in lista celor afisate, si il muti pe ce coloana / rind doresti, apoi Înregistrare
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Optiuni Generale ale Portalului - Afiseaza portalul : - Da - Înregistrare
02. Accesarea paginii de widgeturi a portalului :
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Lista de pagini portal - Structura - Portal
03. Adaugarea unui nou widget implicit in portal :
PA / MODULE / Portal & Widget-uri - Configurarea portalului - Lista de pagini portal - Structura - Portal - Widget-uri predefinite - Iei cu mouse-ul si tragi widgetul dorit, sus in lista celor afisate, si il muti pe ce coloana / rind doresti, apoi Înregistrare
Vizitato- Vizitator
A mers multumesc 1960 si imi cer scuze pentru limbajul folosit...
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Cand postez un subiect numi apar optiunile !
» Nu apar widgeturile pe partea dreapta! [R]
» Nu imi apar widgeturile forumului si butonul "thanks"
» Widgeturile forumului nu imi apar chiar daca sunt activate
» Cand postez un subiect numi apar optiunile !
» Nu apar widgeturile pe partea dreapta! [R]
» Nu imi apar widgeturile forumului si butonul "thanks"
» Widgeturile forumului nu imi apar chiar daca sunt activate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum