Nu apar widgeturile pe partea dreapta! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu apar widgeturile pe partea dreapta! [R]
Mai Lume,De ce nu ma luati in considerare? Am scris un Nou Subiect si cineva la sters pe forumgratuit aici!
Am pus intrebarea De ce nu apare Widgeturile Pe PArtea Dreapta:|? Am nevoie urgenta!!!
Va rooog Mult!
Am pus intrebarea De ce nu apare Widgeturile Pe PArtea Dreapta:|? Am nevoie urgenta!!!
Va rooog Mult!
Re: Nu apar widgeturile pe partea dreapta! [R]
1.Asigura-te ca ai activata optiunea P.A.=>Portal & Widget-uri=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Optiuni generale ale widget-urilor forumului=>Afiseaza widget-urile forumului=>Da.
2.Asigurate ca la P.A.=>Portal & Widget-uri=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Optiuni generale ale widget-urilor=>Largimea coloanei 3 (dreapta) este pusa o anumita masura in pixeli(Latime minima: 180 pixeli, 0 pentru mascarea coloanei).
3.Asigura-te ca ai puse widget-urile pe partea dreapta si ca dupa ce le-ai mutat ai dat inregistrare.
2.Asigurate ca la P.A.=>Portal & Widget-uri=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Optiuni generale ale widget-urilor=>Largimea coloanei 3 (dreapta) este pusa o anumita masura in pixeli(Latime minima: 180 pixeli, 0 pentru mascarea coloanei).
3.Asigura-te ca ai puse widget-urile pe partea dreapta si ca dupa ce le-ai mutat ai dat inregistrare.
Da okey Multumesc:*:*:* Dar mai am o intrebare fratioare:D
Pot sa pun Jos Copyright .....by Etc..?
Daca da Da si tu un Reply
app:X
Te descurci F Bine!!!!!
Pot sa pun Jos Copyright .....by Etc..?
Daca da Da si tu un Reply
app:X
Te descurci F Bine!!!!!
bajetoo :
topicul sters de cineva, il vezi mai jos, nesters :
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/problema-cu-portalulnu-apar-widgeturile-din-dreapta-t5976.htm#35359
==========================
Vă rog să folosiţi modul de scriere corect, fără litere mari în text, decît unde este necesar
Pentru repetarea acestei greseli - WARN
AVERTISMENT !
Adresa forumului tau, creat la noi, pe http://help.forumgratuit, te rog, in profilul personal :
APASA AICI, PENTRU PROFILUL PERSONAL
Suntem forumul vostru de suport, aveti obligatia sa va treceti forumul creat la noi, spre a putea interveni , in cazul unor probleme.
In caz contrar, nu vei primi ajutor.
Nu ai dreptul de a pune forumul de suport acolo, sau alte linkuri, reale , sau moarte.
Doar forumul personal, in care esti administrator fondator, de pe forumgratuit.ro/
Multumesc
topicul sters de cineva, il vezi mai jos, nesters :
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/problema-cu-portalulnu-apar-widgeturile-din-dreapta-t5976.htm#35359
Vă rog să folosiţi modul de scriere corect, fără litere mari în text, decît unde este necesar
Pentru repetarea acestei greseli - WARN
AVERTISMENT !
Adresa forumului tau, creat la noi, pe http://help.forumgratuit, te rog, in profilul personal :
APASA AICI, PENTRU PROFILUL PERSONAL
Suntem forumul vostru de suport, aveti obligatia sa va treceti forumul creat la noi, spre a putea interveni , in cazul unor probleme.
In caz contrar, nu vei primi ajutor.
Nu ai dreptul de a pune forumul de suport acolo, sau alte linkuri, reale , sau moarte.
Doar forumul personal, in care esti administrator fondator, de pe forumgratuit.ro/
Multumesc
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» De ce nu-mi apar widgeturile cand le pun ? [R]
» De ce nu apar widgeturile la Portal?
» Nu imi apar widgeturile forumului si butonul "thanks"
» Widgeturile forumului nu imi apar chiar daca sunt activate
» Text in partea dreapta
» De ce nu apar widgeturile la Portal?
» Nu imi apar widgeturile forumului si butonul "thanks"
» Widgeturile forumului nu imi apar chiar daca sunt activate
» Text in partea dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum