Reputatie user !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Reputation Mod ?
Reputatie user !
Rezumarea primului mesaj :
Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
Ultima editare efectuata de catre in Mier Dec 26, 2007 2:35 am, editata de 1 ori
Re: Reputatie user !
Am vazut in alta parte acest lucru....imi palce ...ideea...
daca sar pune in aplicare..ce bine ar fi :X
daca sar pune in aplicare..ce bine ar fi :X
Se mai face?
Hai va rog din suflet...ca toata lumea vrea :X:P adica aproape )
adica....decat 2 persoane dintr-o populatie de 22 mil locuitori ...si la 6 perso le e indiferent...
ganditiva la 21.999.992 persoane vor )
adica....decat 2 persoane dintr-o populatie de 22 mil locuitori ...si la 6 perso le e indiferent...
ganditiva la 21.999.992 persoane vor )
bah deafapt is 44 de persoane care au votat DA, 2 care au votat NU si...6 persoane care au votat "Mi-e Indiferent" ... dar eu tot sustin ideea
Dar nu putem avea niste scripturi...care sa le punm la profill....sau cam asa ceva
Rezolvat la ultimul update.
Inchis si trecut in arhivă.
Inchis si trecut in arhivă.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum