Reputatie user !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Reputation Mod ?
Reputatie user !
Rezumarea primului mesaj :
Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
Ultima editare efectuata de catre in Mier Dec 26, 2007 2:35 am, editata de 1 ori
Re: Reputatie user !
frate nu stiu dc ati creat asta...daca v-ati fi uitat mia atent la propunerea mea fix asta am cerut si eu dari oricum eu sunt PENTRU !
se pare ca multi vor sa fie bagat reputation mod
dar ar fi bine sa il modificam noi cu carme sageti
dar ar fi bine sa il modificam noi cu carme sageti
andrey12 a scris:nu cu karma ca e nasol!!!as vrea sa scrie reputatia in dreptul proflilului
Ar fi bine Sa puna dar tre sa le zica celor care tin forumurile .... ca e forum international .. nu numa in romania
Acest lucru a fost propus de multa vreme pe forumul englez si francez Si oricum atunci cand se va adauga un sistem e reputatie( daca se va adauga) va fi disponibil pentru toate forumurile indiferent ca este englez, francez, german,roman etc.ICo a scris:Ar fi bine Sa puna dar tre sa le zica celor care tin forumurile .... ca e forum international .. nu numa in romania
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
sunt pentru
Luky a scris:Acest lucru a fost propus de multa vreme pe forumul englez si francez Si oricum atunci cand se va adauga un sistem e reputatie( daca se va adauga) va fi disponibil pentru toate forumurile indiferent ca este englez, francez, german,roman etc.ICo a scris:Ar fi bine Sa puna dar tre sa le zica celor care tin forumurile .... ca e forum international .. nu numa in romania
Deci Luky trebuie sa ne facem un forum pe ..... . ... ca sa avem reputatie USER sau cum ?
Explicami si mie ca ash vrea sa imi fac un forum cu asa ceva !
Reputatie nu exista deocamdata pe nici un forum Forumotion/Forumgratuit. Daca se va implementa o asemenea optiune va aparea automat pe orice forum indiferent ca e roman(Forumgratuit), Englez(Forumotion),Francez(Forumactif) etc. Deci nu putem face nimic altceva in afara de a astepta decizia tehnicienilor.
Luky- Membru onorific
Ok.
Multumesc ca mai lamurit Luky chiar nu stiam daca este pe alte forumuri.
Multumesc ca mai lamurit Luky chiar nu stiam daca este pe alte forumuri.
Cu placere
Luky- Membru onorific
pana atunci cred ca se poate folosi si profilul personalizat... creezi un camp sub forma de bara...
si alegi cine poate modifica valoarea... pentru a evita sistemul karma, care, sa recunoastem, este cam fanariot* dupa o vreme mai ales daca cei cu reputatie excelenta au si anumite beneficii (de ex devin moderatori sau au rang special etc) iti recomand sa lasi sa fie modificata doar de moderatori sau administratori
*in perioada fanariotilor era cam cum e acuma in Romania => totul cu mita, cu relatii, cu "o mana spala pe alta"
si alegi cine poate modifica valoarea... pentru a evita sistemul karma, care, sa recunoastem, este cam fanariot* dupa o vreme mai ales daca cei cu reputatie excelenta au si anumite beneficii (de ex devin moderatori sau au rang special etc) iti recomand sa lasi sa fie modificata doar de moderatori sau administratori
*in perioada fanariotilor era cam cum e acuma in Romania => totul cu mita, cu relatii, cu "o mana spala pe alta"
SI eu chiar mi-as dori un "reputation mod" am vazut pe un forum care nu-i facut pe forum-gratuit dar...(tot forum ii:D) acolo cand posta un user la "profil" aparea REPUTATIE si + - dupa care apasai pe una dintre ele sa dai reputatie negativa sau pozitiva (am facut niste screen shot-uri dar erau prea mari sa le expun direct aici asa ca le-am pus pe un site de upload si le puteti downloada sa le vedeti ( ca dureaza putin si...le puteti sterge usor dupa ce v-ati uitat;) )
Aici este cum arata la profilul userului
Aici arata dupa ce ai apasat pe + sau -
Aici este cum arata la profilul userului
Aici arata dupa ce ai apasat pe + sau -
Ultima editare efectuata de catre GRIM REAPER in Mier Mai 14, 2008 7:29 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am scris niste chestii gersit :D)
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum