Reputatie user !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Reputation Mod ?
Reputatie user !
Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
Reputation Mod
Ultima editare efectuata de catre in Mier Dec 26, 2007 2:35 am, editata de 1 ori
Re: Reputatie user !
da, este buna ideea, dar fa un poll ca sa putem vota
reputatia unui user pe forum se poate deja vizualiza prin mai multe metode, iti zic eu doua
1. nr. de posturi... membrul cu cele mai multe posturi are deja o reputatie buna pe forum-ul tau, avand in vedere ca sunt multe si avand in vedere ca admin-ul isi face treaba si le sterge pe cele care nu sunt ontopic... inseamna ca userul intra si isi face datoria de membru.
2. reputatia unui user o poti crea tu prin administrarea de rang-uri. Poti creea mai multe rang-uri si adauga membrilor forum-ului tau rang-ul sau reputatia care o merita, dupa standardele tale.
Have fun with Forumotion.
1. nr. de posturi... membrul cu cele mai multe posturi are deja o reputatie buna pe forum-ul tau, avand in vedere ca sunt multe si avand in vedere ca admin-ul isi face treaba si le sterge pe cele care nu sunt ontopic... inseamna ca userul intra si isi face datoria de membru.
2. reputatia unui user o poti crea tu prin administrarea de rang-uri. Poti creea mai multe rang-uri si adauga membrilor forum-ului tau rang-ul sau reputatia care o merita, dupa standardele tale.
Have fun with Forumotion.
bai punct cemi zici tu mie aici e depasite.... reputation mod nu are nici o treaba cu nr. de posturi, sau rankul pe forum.... si ca sal fac asa nu ar mai intelege nimeni nimic din rankul respectiv
e un fel de Karma
userii iti dau reputatie dak esti dragutz cu ei, faci ceva pt ei and so on
userii iti dau reputatie dak esti dragutz cu ei, faci ceva pt ei and so on
eu sunt de acord
Si mie miar place sa avem asta pe fiecare forum...
tareee vreau
ZERO a scris:Eu as vrea un sistem pentru reputatie .... ar fi chiar tare chestia asta, si in plus vezi ce reputatie are un user pe forum
Reputation Mod
eu sunt Pentru
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum