Cum pot afisa background diferit pentru fiecare portal? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot afisa background diferit pentru fiecare portal? [R]
Buna seara !
Am si eu o rugaminte la cunoscatori.As dori sa deschid mai multe portale la care sa se ajunga cu link-uri din portalul principal.Intrebarea mea este daca as putea sa am background diferit pe fiecare dintre acestea.
Multumesc frumos !
Am si eu o rugaminte la cunoscatori.As dori sa deschid mai multe portale la care sa se ajunga cu link-uri din portalul principal.Intrebarea mea este daca as putea sa am background diferit pe fiecare dintre acestea.
Multumesc frumos !
Re: Cum pot afisa background diferit pentru fiecare portal? [R]
Din cate coduri am testat eu ... nu este posibil asa ceva ...
eu sun ca e imposibil, imaginea de fundal (la portal si forum) este setat de imaginea de fundal din panou ... nu cred ca e posibil ... imi cer scuze daca gresesc ...
Astept si mesaje, dar nu doar pentru marirea nr pe posturi ... si pentru a rezolva aceasta "problema"
eu sun ca e imposibil, imaginea de fundal (la portal si forum) este setat de imaginea de fundal din panou ... nu cred ca e posibil ... imi cer scuze daca gresesc ...
Astept si mesaje, dar nu doar pentru marirea nr pe posturi ... si pentru a rezolva aceasta "problema"
Ceea ce am uitat sa specific este ca am vazut asa ceva pe doua forumuri gazduite de forumgratuit dar acestea au numele de domeniu cumparat.Se poate sa aibe acest lucru vreo influenta si daca ai numele de domeniu cumparat sa ai mai multe optiuni de administrare?
Este posobil ... eu am incercat toate codurile pentru background img pe care le stiu ... nu mi-a iesit ... am sa ma incerc si alte smecherii ... poate o sa iasa
Eu am gasit un cod. L-am verificat si merge (Nu am cumparat domeniu) daca este pus in PA=>>Module=>>Configurarea portalului=>>Structura=>>Creati un widget personalizat cu urmatoarele configurari: Nume widget: orice; Utilizati un tablou tip: Nu; Titlu widget: Nu este nevoie. Eu l-am plasat ca si cand ar fi un mesaj pe pagina de start a forumului (nu stiu cum sa explic)
Inlocuiti la url-ul imaginii cu imaginea patrand '
Repetati asta pe fiecare portal cu aceeasi imagine sau cu imagini diferite. Daca nu intelegeti ceva sau nu va merge va rog sa imi spuneti.
Inlocuiti la url-ul imaginii cu imaginea patrand '
- Cod:
<html>
<head>
<style type="text/css">
body
{
background-image:
url('url-ul imaginii');
background-repeat:
no-repeat;
background-attachment:
fixed
}
</style>
</head>
<body>
Repetati asta pe fiecare portal cu aceeasi imagine sau cu imagini diferite. Daca nu intelegeti ceva sau nu va merge va rog sa imi spuneti.
Amelie,iti multumesc frumos.Am crezut ca merge dar nu stiu de ce nu reusesc inca.Tu unde ai plasat widget-ul?
Dupa ce ai creat widgetul, introdu-l in spatiul widgeturilor ... si apoi salveaza ... se afiseaza dupa
Am reusit,defapt reusisem si inainte dar nu mi-am dat seama din cauza ca imaginea pe care vroiam sa o afisez ca si background era de dimensiuni mici si am observat ca nu a fost multiplicata cum se intampla atunci cand introduci link-ul unei imagini in PA>Afisare>Administrare imagini>Imaginea de fundal a paginii si aparea numai in coltul din stanga de sus al paginii.Trebuie meaparat sa fie o imagine de dimensiuni foarte mari deoarece va fi afisata exact asa cum este initial.Am scris toate aceste lucruri pentru ca se poate sa mai citeasca cineva si sa pateasca la fel ca mine si pana sa-si de-a seama......
Va multumesc mult tuturor pentru ajutor
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Va multumesc mult tuturor pentru ajutor
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Rang-uri negre cu diferit culori
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» Meniu gen forum gratuit, putin diferit
» Cum pot afisa avatarul la ultimele mesaje?
» Forumul transformat in blog nu arata diferit.
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» Meniu gen forum gratuit, putin diferit
» Cum pot afisa avatarul la ultimele mesaje?
» Forumul transformat in blog nu arata diferit.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum