Cum adaug un fundal diferit in categori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum adaug un fundal diferit in categori
Salutare uitati la ce ma refer cum pot adauga si eu as un fundal la categori si fundalul pagini:
Deci daca am scoate pozele si tot textu ar raman categoria goala si ar ramane acel fundal las vrea si eu la categori si fundalul pagini
Deci daca am scoate pozele si tot textu ar raman categoria goala si ar ramane acel fundal las vrea si eu la categori si fundalul pagini
Re: Cum adaug un fundal diferit in categori
Buna ziua,
Este vorba despre o simpla imagine pe care trebuie s-o adaugati in Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Administrare imagini ~> Mod simplu ~> Imaginea de fundal a paginii. Cat despre imaginea de la categorii, vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati urmatorul cod:
Este vorba despre o simpla imagine pe care trebuie s-o adaugati in Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Administrare imagini ~> Mod simplu ~> Imaginea de fundal a paginii. Cat despre imaginea de la categorii, vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati urmatorul cod:
- Cod:
table.forumline td{
background: url(Link imagine);
}
Buna Ziua
Mersi dar nu stiu imaginea aceea? Ca nu o am il stiu pe fondatoru si el intra doar peste cateva ore , miai putea da imaginea sau ai putea da T/C daca nu ai
Si imaginea de fundal nu merge sa pun ca deoarece nu are margini la stanga si dreapta dar pentru asta o sa deschid alt topic.
Daca nu ai o imagine de fundal pentru cateogri poti sa inchizi
Mersi dar nu stiu imaginea aceea? Ca nu o am il stiu pe fondatoru si el intra doar peste cateva ore , miai putea da imaginea sau ai putea da T/C daca nu ai
Si imaginea de fundal nu merge sa pun ca deoarece nu are margini la stanga si dreapta dar pentru asta o sa deschid alt topic.
Daca nu ai o imagine de fundal pentru cateogri poti sa inchizi
Buna ziua. Nu avem de unde sa avem acea imagine. Contactati fondatorul pentru acea imagine, sau puteti face click dreapta pe imaginea de fundal si copia link-ul ei.
Chiar va rog, o sa va raspund eu imediat.Si imaginea de fundal nu merge sa pun ca deoarece nu are margini la stanga si dreapta dar pentru asta o sa deschid alt topic.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Oke T/C atunci
Si despre topicul acela o sal deschid imediat
Si despre topicul acela o sal deschid imediat
Subiecte similare
» Imagine ca fundal la categori
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Meniu gen forum gratuit, putin diferit
» Cum adaug chenar si fundal la permisiunile acestui forum?
» Rang-uri negre cu diferit culori
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Meniu gen forum gratuit, putin diferit
» Cum adaug chenar si fundal la permisiunile acestui forum?
» Rang-uri negre cu diferit culori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum