Telefoanele
Pagina 11 din 22 • Distribuiţi
Pagina 11 din 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Telefoanele
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Dum Ian 18, 2009 6:49 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Telefoanele
eu am un Nokia N95 8Gb are camera Foto de 5 megapixel si sunt foarte multumit de el.
Mai am un Nokia 5200 care vrea sa il schimb cu un Nokia 5600 Express Music sau cu un Nokia 5800 Express Music.
Mai am un Nokia 5200 care vrea sa il schimb cu un Nokia 5600 Express Music sau cu un Nokia 5800 Express Music.
Sony Ericsson K 810i
Eu am un nokia n97 si sunt foarte multumita de el :-) si mai am un nokia 1800 si de-asemeni sunt foarte multumita de el.
Serende- Membru nou
Data înscrierii : 29/12/2010
Mulțumiri : 0
eu am un nokia N79 si un nokia naviagator. Cele mai bune telefoane
am vazut ca 2/3 au sony ericson k810i si eu am oameni buni,ce coincidenta nu ma asteptam sa vad pe cineva si cu telefonul asta... spre mirarea mea ma bucur ca nu e un telefon atat de rau fiindca il folosesc si alti... amfost putin exagerat.. nu e rau de loc camera buna , tot ce vrei..... e super...
Nokia N97 the best
Momentan am Samsung S3650 Corby...
As dori un IPhone 4, dar poate pe 1 an, 2 tocmai l-am cumparat acum 1 luna.
As dori un IPhone 4, dar poate pe 1 an, 2 tocmai l-am cumparat acum 1 luna.
AM 2 telefoane ca sa ma explic chiar daq nu veti crede : N97 si un Iphone 4
Pagina 11 din 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Pagina 11 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum