Telefoanele
Pagina 10 din 22 • Distribuiţi
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Telefoanele
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Dum Ian 18, 2009 6:49 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Telefoanele
Am un Lg KE970 si as vreau un Corby:d
eu unu am un nokia 6210 navigator care de cateva zile nu reusesc sa il deschid nu stiu care e treba cu el ori softu ori bateria da pa sa se intaple treba asta nu am ami avut probleme cu el...are garmin instalat ca soft gps si merge perfect cu o toleranta de 5-10 m de la destinatie.sincer nu la-s schimba daca ar fi bateria daca e softu ramane de vazut!!!
Ce marca aveti?:iPhone 3
Ce marca v-ar placea sa aveti?:iPhone 4 cu 5 gb camera foto 4+ mega...
Ce marca v-ar placea sa aveti?:iPhone 4 cu 5 gb camera foto 4+ mega...
Nokia 2730, imi place foarte mult aspectul telefonului, deocamdată nu mă gândesc la altul.
Mda...Preferabil ar fi un iPhone
Da de unde bani??
Mai bine ma duc la Cosmote...si dau 1Leu pe un Samsung TouchScream...As face asta...Daca miar expira abonamentul...
Bye-Bye
Da de unde bani??
Mai bine ma duc la Cosmote...si dau 1Leu pe un Samsung TouchScream...As face asta...Daca miar expira abonamentul...
Bye-Bye
Am un Nokia N73 iar eu unul sunt mulţumit de el. O cameră foto performantă , ca sunet , se aude destul de tare pentru a putea păstra şi performanţa şi claritatea melodiei în unele momente.
Nu mi-aş dori alt telefon.
Nu mi-aş dori alt telefon.
Mihnea Mugur- Membru nou
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti
Data înscrierii : 10/10/2010
Mulțumiri : 0
Samsung Galaxy este bunicel telefonu
Vizitato- Vizitator
eu am un nokia n95! sunt la al doilea intr-un an.. deoarece primul l-am stricat la scarbici )) mi-a picat ceva pe el si s-o dus pe apa sambetei 24 de betisoare
eo de la DualSim am ajuns la un Nokia 1616 )
Eu am un Nokia 5530 Xpress Music e destul de apropiat cu 5800 eu unul sunt multumit de el are de toate WLAN si toate dotarile necesare.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
nokia N96 il am de vreo 2 luni inainte am avut un nokia 5800 xpres music
am un nokia e66...as vrea un iphone 4
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Pagina 10 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum