Telefoanele
Pagina 7 din 22 • Distribuiţi
Pagina 7 din 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Telefoanele
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Am deschis acest subiect ca sa ne impartasim intre noi gusturile pentru telefoanele mobile.
Ce marca aveti?
Ce marca v-ar placea sa aveti?
Eu momentan am un Nokia 6300, este destul de util, nu am intampinat probleme cu soft-ul deocamdata, si nu
planuiesc sa-l schimb prea curand, decat daca imi aduce Mosu' ceva mai bun anul acesta.
As dori sa am un IPhone 8 GB, nu-mi trebuie de ala cu 16 GB, memorie mare si inutila ca nu o sa bag 50000 de melodii sau imagini.Este interesant ca are acel screentouch, si poti avea acces la internet, viteza este destul de buna(are tatal meu), si are un program cu care poti descarca ce doresti, filme/jocuri/programe speciale pentru IPhone, etc.
As dori sa aflu si voi ce gusturi aveti, dar fara spam, imagini colosale, posturi scurte, orice ce ar incalca regulamentul.
Acest subiect este marcat [Subiect unic] pentru a nu se deschide 10 topicuri de acelasi fel, sau cu cerinte identice.Toate topicurile care vor fi considerate unice de catre staff vor fi marcate astfel.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Dum Ian 18, 2009 6:49 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Telefoanele
am vazut ca unii au iPhone dar pana miam dat seama cum functioneaza lam pierdut sau mia fost furat acum am un telefon simplu Nokia 3110c. Inainte am avit Iphone, dar acum mis dori telefounul lu' tata Nokia N95 8GB.
Asta e telefonul meu actual:
Asta e telefonul meu actual:
Si tatal meu a avut iphone,numai ca mereu cand vorbea la telefon si il punea la ureche se inchidea pentru ca el din greseala il atingea cu fata.si er afoarte greu sa navighezi pe el
Eo am un Lg shine si sunt multumit de el
Eu am un Motorola 325,camera de 1,3 megapixeli,cablu de date plus casti card 2 gb mie imi place uitatil aici : http://www.mobilephonereviews.org/uploads/Image/Motorola%20EM325%20Slider%20Mobile%20Phone.jpg
Cele mai bune eo zic ca is nokia sonny ericsson iar pe al treila samsung eo am un sonny ericsson v630v si ma cam tzine bateria 5 zile si ascult muzica non-stop sunt multumit de el
nokia n97
Eu momentan am un Nokia N900 si sunt foarte multumit de el,se misca foarte repede si arata destul de bine..
Eo am un nokia 6234
2 difuzoare.. e bun n-am probleme
2 difuzoare.. e bun n-am probleme
Am Samsung SGH-D880 DuoS
Pagina 7 din 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Pagina 7 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum