Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ati vrea sa se efectueze cautarea si in descrierea topicurilor?
Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua!
Avind in vedere ca optiunea de a adauga o descriere subiectelor (topicurilor) este relativ noua, m-am gindit ca motorul de cautare are putea fi actualizat. Astfel, la cautarea avansata, sa putem alege daca aceasta se executa doar in titlurile subiectelor sau si in descrierea acestora.
Optiunea ar fi de folos si celor care au forumuri de tip blog, ar functiona ca niste taguri (cuvinte cheie) pentru articole.
Buna ziua!
Avind in vedere ca optiunea de a adauga o descriere subiectelor (topicurilor) este relativ noua, m-am gindit ca motorul de cautare are putea fi actualizat. Astfel, la cautarea avansata, sa putem alege daca aceasta se executa doar in titlurile subiectelor sau si in descrierea acestora.
Optiunea ar fi de folos si celor care au forumuri de tip blog, ar functiona ca niste taguri (cuvinte cheie) pentru articole.
Re: Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Da,deoarece cautarea pe taguri este eficienta
Re: Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum faca sa nu mai apara titlul/descrierea la forum?
» Problema editare text avansata
» Cum sa apara forumul meu in cautarea google
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Cum fac sa se faca avatarul la loc negru
» Problema editare text avansata
» Cum sa apara forumul meu in cautarea google
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Cum fac sa se faca avatarul la loc negru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum