Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ati vrea sa se efectueze cautarea si in descrierea topicurilor?
Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Buna ziua!
Avind in vedere ca optiunea de a adauga o descriere subiectelor (topicurilor) este relativ noua, m-am gindit ca motorul de cautare are putea fi actualizat. Astfel, la cautarea avansata, sa putem alege daca aceasta se executa doar in titlurile subiectelor sau si in descrierea acestora.
Optiunea ar fi de folos si celor care au forumuri de tip blog, ar functiona ca niste taguri (cuvinte cheie) pentru articole.
Avind in vedere ca optiunea de a adauga o descriere subiectelor (topicurilor) este relativ noua, m-am gindit ca motorul de cautare are putea fi actualizat. Astfel, la cautarea avansata, sa putem alege daca aceasta se executa doar in titlurile subiectelor sau si in descrierea acestora.
Optiunea ar fi de folos si celor care au forumuri de tip blog, ar functiona ca niste taguri (cuvinte cheie) pentru articole.
Re: Cautarea avansata sa se faca si in descrierea subiectelor
Buna ziua !
Am votat Da, deoarece este folositoare o astfel de optiune pentru forumurile care sunt de tip blog deoarece functioneaza cu cuvinte cheie (tag-uri) care sunt folositoare pentru articolele de pe forum. Cum a specizat si Ina mai sus, este o optiune chiar folositoare pentru acele forumuri de tip blog, si acea idee cu tagurile.
Am votat Da, deoarece este folositoare o astfel de optiune pentru forumurile care sunt de tip blog deoarece functioneaza cu cuvinte cheie (tag-uri) care sunt folositoare pentru articolele de pe forum. Cum a specizat si Ina mai sus, este o optiune chiar folositoare pentru acele forumuri de tip blog, si acea idee cu tagurile.
Duncan a scris:Este o super idee Ina, am votat DA.
Este o idee destul de buna. O asemenea optiune ar ajuta cu mult la gasirea topic-urilor pe care le cautam. Mai ales avand in vedere ca rubrica Descriere explica (sau cel putin ar trebui) mai amanuntit decat titlul despre ce este vorba in subiect.
Evident, votul meu merge spre "DA".
Evident, votul meu merge spre "DA".
Cautarea s-ar face mult mai rapid , desigur , mult mai eficient.Am putea gasi ceea ce dorim mult mai rapid , de aceea votez DA!
Am votat DA!Astfel cautarea sar face mult mai rapid si mai usor.
Cum spune si kKK.Este mai simplu asa.kKK a scris:Am votat DA!Astfel cautarea sar face mult mai rapid si mai usor.
Votul meu este Da.
Interesanta propunerea, raspunsul meu e clar "DA".
Cautarea o sa fie mult mai exacta.
Votez "DA".
Votez "DA".
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum faca sa nu mai apara titlul/descrierea la forum?
» Problema editare text avansata
» Cum sa apara forumul meu in cautarea google
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Cum fac sa se faca avatarul la loc negru
» Problema editare text avansata
» Cum sa apara forumul meu in cautarea google
» Cautarea unei teme pe Hitskin
» Cum fac sa se faca avatarul la loc negru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum