Problema editare text avansata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema editare text avansata
dupa cum scrie si in titlu
totul a inceput asa
am incercat sa instalez alta tema si pe urma am refacut forumul din backup si nu am mai putut sa editez si sa scriu mesaje pe urma
apoi tot cautam prin setari am gasit-o pe aceasta :
si ea initial era setat ca DA iar eu am setat-o ca NU si apoi a mers si sa editez si sa scriu mesaje
dar pe urma bara de editare arata asa
si nu imi place cum arata
stie cineva caruia i s-a mai intamplat asa ceva cum pot sa rezolv?sa pun bara aia mai mare la loc si sa pot sa scriu mesaje?
pls ca nu stiu ce sa mai fac
totul a inceput asa
am incercat sa instalez alta tema si pe urma am refacut forumul din backup si nu am mai putut sa editez si sa scriu mesaje pe urma
apoi tot cautam prin setari am gasit-o pe aceasta :
si ea initial era setat ca DA iar eu am setat-o ca NU si apoi a mers si sa editez si sa scriu mesaje
dar pe urma bara de editare arata asa
si nu imi place cum arata
stie cineva caruia i s-a mai intamplat asa ceva cum pot sa rezolv?sa pun bara aia mai mare la loc si sa pot sa scriu mesaje?
pls ca nu stiu ce sa mai fac
Ultima editare efectuata de catre Vladimir in Dum Aug 28, 2011 10:10 pm, editata de 1 ori
Re: Problema editare text avansata
thrall a scris:schimba tema.
incearca poate merge
mersi da am rezolvat problema
am modificat pe Da setarea de mai sus si am restaurat valoarea initiala a template-ului posting_body in care lasasem cateva spatii libere si am reusit
Subiecte similare
» Problema Code, nu afiseaza text la EDITARE.
» Problema text in topicuri
» Problema editare !!
» problema text scris
» Problema la Subforumuri "TEXT"
» Problema text in topicuri
» Problema editare !!
» problema text scris
» Problema la Subforumuri "TEXT"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum