Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Trebuie adaugata o sectiune de "Propuneri Tutoriale?"
Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
Rezumarea primului mesaj :
Am observat ca pe forum nu exista un loc anume unde sa propui un tutorial.
De aceea ma gandeam ca se poate pune o sectiune ( locul unde va fi pusa sectiunea poate fi oricare, dar as sugera la Sugestii si Propuneri ).
In aceasta sectiune se va alege de catre Staff, tutorialele care pot ajuta si care nu incalca regulamentul forumurilor si se vor muta in sectiunea deja existenta Tutoriale.
Cele refuzate vor fi sterse pentru a nu da idei ( ma refer la acele tutoriale care incalca regulile ).
Am observat ca pe forum nu exista un loc anume unde sa propui un tutorial.
De aceea ma gandeam ca se poate pune o sectiune ( locul unde va fi pusa sectiunea poate fi oricare, dar as sugera la Sugestii si Propuneri ).
In aceasta sectiune se va alege de catre Staff, tutorialele care pot ajuta si care nu incalca regulamentul forumurilor si se vor muta in sectiunea deja existenta Tutoriale.
Cele refuzate vor fi sterse pentru a nu da idei ( ma refer la acele tutoriale care incalca regulile ).
Re: Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
crysa
Ai dreptate, se vede si din timpul alocat voua aici , de catre mine , ca nu ma bag.
Nu ma bag atunci cind nu stiu, sau unde consider ca nu imi am rostul.
Cine a venit cu un tutorial, facut cu cap, nu o prosteala, i-a fost mutat tutorialul in sectiunea de tutoriale.
Am votat NU. Urmati calea deja existenta , pe care v-a indicat-o mai sus ezlidor.
Daca nu reusiti sa descoperiti din postarea aceea , uitati linkul in clar :
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/cum-propuneti-un-tutorial-t367.htm
Succes in citirea lui !
EDIT :
darkspectre, lizzard au folosit aceasta metoda, si vad ca nu au fost refuzati, tutorialele lor sunt in sectiunea de tutoriale.
Chiar sub nick-ul lor.
Evident, eu, nu voi accepta niste tutoriale , cum am scris mai sus, o prosteala, insa cele facute bine, scrise corect, nu korekt, fiti siguri ca vor fi acceptate.
Aveti exemple de cum arata un tutorial bine cladit, in sectiunea dedicata acestora.
Ai dreptate, se vede si din timpul alocat voua aici , de catre mine , ca nu ma bag.
Nu ma bag atunci cind nu stiu, sau unde consider ca nu imi am rostul.
Cine a venit cu un tutorial, facut cu cap, nu o prosteala, i-a fost mutat tutorialul in sectiunea de tutoriale.
Am votat NU. Urmati calea deja existenta , pe care v-a indicat-o mai sus ezlidor.
Daca nu reusiti sa descoperiti din postarea aceea , uitati linkul in clar :
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/cum-propuneti-un-tutorial-t367.htm
Succes in citirea lui !
EDIT :
darkspectre, lizzard au folosit aceasta metoda, si vad ca nu au fost refuzati, tutorialele lor sunt in sectiunea de tutoriale.
Chiar sub nick-ul lor.
Evident, eu, nu voi accepta niste tutoriale , cum am scris mai sus, o prosteala, insa cele facute bine, scrise corect, nu korekt, fiti siguri ca vor fi acceptate.
Aveti exemple de cum arata un tutorial bine cladit, in sectiunea dedicata acestora.
Vizitato- Vizitator
Eu am votat da. Motivul este ca s-ar centraliza mai bine aceste tutoriale, s-ar face o munca comuna intre userii forumului si moderatorii acestuia. Asa moderatorii vor simti ca sunt sprijiniti intr-o oarecare masura.
Avind in vedere obiceiul unor colegi de forum - din pacate hiperactivi - de a posta fara discernamint orice, oriunde, cred ca este mai intelept ca tutorialele sa fie trimise prin PM. Altfel cine stie cu ce ne mai trezim si in acea sectiune.
Am votat NU.
Am votat NU.
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/cum-propuneti-un-tutorial-t367.htm#1985
Inchis si trimis in arhiva
Inchis si trimis in arhiva
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Tabele tip pentru revizuiri, promovari, propuneri tutoriale
» Adaugare sectiune portofolii
» Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
» Sugestii adaugare tutoriale
» Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
» Adaugare sectiune portofolii
» Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
» Sugestii adaugare tutoriale
» Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum