Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Suneti deacord sa adaugam o sectiune "Tutoriale PhotoShop" la categoria "Servici Active"?
Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Buna Seara
Ce ziceti ca "ForumGratuit" sa adauge o sectiune noua , cu "Tutoriale PhotoShop" la categorie "Servici Active" eu cred ca ar chiar frumos si ati avea mai multi membri si ati putea si ajuta membri in domeniul photoshop , designeri defapt sai ajute si sai invete chesti noi. Eu cred ca ar foarte frumos aceasta chestie var aduce cred eu mai multi membri deoarece se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei.
Sper sa fiti deacord daca nu "Da nui bai"
Ce ziceti ca "ForumGratuit" sa adauge o sectiune noua , cu "Tutoriale PhotoShop" la categorie "Servici Active" eu cred ca ar chiar frumos si ati avea mai multi membri si ati putea si ajuta membri in domeniul photoshop , designeri defapt sai ajute si sai invete chesti noi. Eu cred ca ar foarte frumos aceasta chestie var aduce cred eu mai multi membri deoarece se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei.
Sper sa fiti deacord daca nu "Da nui bai"
Re: Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Am votat nu, deoarece tutoriale despre photoshop se gasesc oriunde pe internet, asa ca ar fi o pierdere de timp, iar pe forumgratuit sunt doar tutoriale despre platforma lor.
Sunt buni, dar nu cred ca au ei timp sa posteze tutoriale, au o viata personala.se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei.
Buna Seara
Nu chiar neaparat ca doar designeri sa posteze tutoriale ce si membri acestui forum de suport
Da sunt si alte tutoriale dar acelea nu prea explica cine stie ce si nu prea sunt asa de interesante
Nu chiar neaparat ca doar designeri sa posteze tutoriale ce si membri acestui forum de suport
Da sunt si alte tutoriale dar acelea nu prea explica cine stie ce si nu prea sunt asa de interesante
Serios? Glumiti sau ce?
'Chiar de aceasta sugestie aveam nevoie".
Am votat NU , Doamne cu ce pasiune am apasat butonu'..Credeti ca avem atat de mult timp incat sa postam tutoriale "photoshop"?
NU! Eu abia imi organizez timpul : viata reala,4 forumuri care trebuie administrate etc..
Totusi , suntem forumul de suport , nu orice forum , daca imi permiteti , "terchea-berchea" . Internetul e plin de asa ceva , ce rost are?
Cum spuneam , am votat NU!
'Chiar de aceasta sugestie aveam nevoie".
Am votat NU , Doamne cu ce pasiune am apasat butonu'..Credeti ca avem atat de mult timp incat sa postam tutoriale "photoshop"?
NU! Eu abia imi organizez timpul : viata reala,4 forumuri care trebuie administrate etc..
Totusi , suntem forumul de suport , nu orice forum , daca imi permiteti , "terchea-berchea" . Internetul e plin de asa ceva , ce rost are?
Cum spuneam , am votat NU!
Oke atunci puteti da T/C
xfast daca "sters" ma scuzati dar daca nici macar nu citesti sa nu mai postezi oke , ca postezi numai ca sa ai posturi
Acest forum este pentru suport forumuri nu photoshop ! Au fost create doar 2 sectiuni pentru userii care nu pricep ps. si doresc un avatar sau semnatura , votat CONTRA !
Salut,
In primul rand sa intelegeti ca acest forum este destinat oferirii de suport utilizatorilor ce folosesc aceasta platforma, deci nu cred ca ar avea rost si necesitate o astfel de sectiune deoarece nu are nicio legatura suportul cu design-ul. Daca totusi doresti sa propui o astfel de propunere o poti propune forumurilor/site-urilor ce au un domeniu in design, nu in domeniu de suport acordat utilizatorilor acestei platforme.
Votul e categoric Nu.
In primul rand sa intelegeti ca acest forum este destinat oferirii de suport utilizatorilor ce folosesc aceasta platforma, deci nu cred ca ar avea rost si necesitate o astfel de sectiune deoarece nu are nicio legatura suportul cu design-ul. Daca totusi doresti sa propui o astfel de propunere o poti propune forumurilor/site-urilor ce au un domeniu in design, nu in domeniu de suport acordat utilizatorilor acestei platforme.
Votul e categoric Nu.
Nu vad ce rost ar avea aceasta sectiune, deci clar ca votul meu este Nu.
Dupa cum spune si Kenan, nu cred ca este nevoie de o asa sectiune, daca doriti tutoriale photoshop, puteti cauta pur si simplu pe google, si gasiti cate doriti.Kenan a scris:Salut,
Votul e categoric Nu.
Am votat NU !
Forumul acesta ofera suport strict pentru forumgratuit si nu pentru altceva. Votez nu
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Sugestii adaugare tutoriale
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Fuziune a doua sectiuni de suport si crearea unei noi sectiuni pentru coduri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Fuziune a doua sectiuni de suport si crearea unei noi sectiuni pentru coduri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum