Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce spuneti ?
Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
Propun ca atunci cand dai new topic sa ai o sectiune de attachments , care se vor uploada singure pe o firma de hosting , voi stiti ce si cum , e foarte folositorare chestea ! Ce spuneti ?
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
Re: Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
Cand propuneţi un poll folosiţi numai doua variante: Da si Nu
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
kizko a scris:Propun ca atunci cand dai new topic sa ai o sectiune de attachments , care se vor uploada singure pe o firma de hosting , voi stiti ce si cum , e foarte folositorare chestea ! Ce spuneti ?
Adica cand dai New Topic sa si poti uploada o imagine ? Daca da unde sa pui acea imagine in dreptul topicului .Nu cred ca e posibil, deja ai cum uploada o imagine cand raspunzi intr-un topic cu servimg
Si eu....sunt pentru.
Uite asa ziceam , sa-ti apara bada de upload sub mesajul tau , iar ce ai dat upload sa apara in mesaj ca Attachements
off-topic : sa nu mai zic ca ar merge inca o propunere cu bara aia de diacritice , ca vb romaneste
Cred că ai ceea ce vrei tu , deasupra casetei în care scrii, cînd faci un post.
de acolo poţi introduce un fisier : video, foto, flash, sau poţi sa gazduieşti o img, plus alte funcţii.
vezi care de acolo te avantajează.
legat de diacritice, la mine merg fără probleme, daca iţi arată semne ciudate în locul lui ş şi ţ, setează limba forumului pe română, din engleză, în PA, şi vor putea fi folosite toate diacriticile.
de acolo poţi introduce un fisier : video, foto, flash, sau poţi sa gazduieşti o img, plus alte funcţii.
legat de diacritice, la mine merg fără probleme, daca iţi arată semne ciudate în locul lui ş şi ţ, setează limba forumului pe română, din engleză, în PA, şi vor putea fi folosite toate diacriticile.
Vizitato- Vizitator
1960 a scris:Cred că ai ceea ce vrei tu , deasupra casetei în care scrii, cînd faci un post.
Man am forumul de 3 luni , citeste inainte sa postezi ceva ! Unde ai tu acolo upload de fisiere ? nu ma refer la imagini , am mentionat undeva de imagini ? Attachements , nu ai niciunde ! Cititi fratilor inainte de a posta .
"man" vorbeste româneste, sa inteleaga si cei mai prosti, asa ca mine.
ce vrei mai precis sa uploadezi ? albume mp3 ? softuri ?
din ce ai scris mai sus, nu prea se intelege ce atasament vrei .
ma scuzi ca am vrut sa te ajut, nu se va mai repeta.
pe ri, nu aveai nici jumate din optiunile de aici.
Vizitato- Vizitator
Man am forumul de 3 luni , citeste inainte sa postezi ceva ! Unde ai tu acolo upload de fisiere ? nu ma refer la imagini , am mentionat undeva de imagini ? Attachements , nu ai niciunde ! Cititi fratilor inainte de a posta .
kizko ! Nu fi asa Irascibil 1960 a vrut doar sa te ajute
1960 a scris:"man" vorbeste româneste, sa inteleaga si cei mai prosti, asa ca mine.
Eu cred ca se intelege perfect din poza pusa , orice tip de extensie sa se poata adauga , aceasta aparand in mesajul postat , cand da careva click sa inceapa downloadul automat , multe forumuri au asta , ca sa nu mai mergi pe nu stiu ce site de upload , sa uploadezi si sa pui link-ul . Ai inteles acum ?
scuze ca revin, personal prefer uploadul pe hosturile dedicate in conturi freeuser si downloadul de pe aceleasi.
sincer, nu am vazut pe niciunde ceea ce spui tu, nici pe maretul ri, nici in alte parti.
> the end<
sincer, nu am vazut pe niciunde ceea ce spui tu, nici pe maretul ri, nici in alte parti.
> the end<
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugare sectiune portofolii
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Propunere adaugare tema IPB
» [Propunere]Adaugare permisiuni de acp
» Propunere adaugare ranguri helper si VIP
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Propunere adaugare tema IPB
» [Propunere]Adaugare permisiuni de acp
» Propunere adaugare ranguri helper si VIP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum