Nu ma pot conecta pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Nu ma pot conecta pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Cum spune si titlul nu ma pot conecta pe forum,cand ma conectez ma trimite pe adf.ly
Forumul este metin2nexus.forumer.ro
Cum spune si titlul nu ma pot conecta pe forum,cand ma conectez ma trimite pe adf.ly
Forumul este metin2nexus.forumer.ro
Re: Nu ma pot conecta pe forum
Ok multumesc,sper sa se rezolve
Va rog sa verificati, ar trebui sa puteti accesa forumul in acest moment. Asa cum v-am spus, era vorba de filtrul antispam.
Nu stiu din ce motiv ati fost complet blocat in forumurile din platforma, acum vi s-a deblocat accesul insa va previn ca trebuie sa fiti foarte atent cum va comportati, nu doar in forumul dumneavoastra ci si in toate forumurile pe are le frecventati. Nu va pot oferi nici o garantie ca nu veti fi blocat din nou daca ati fost raportat pentru spam dintr-un motiv intemeiat.
Daca nu mai aveti probleme, va rog sa va hotariti si pe care din conturile din forumul de suport veti ramine activ in continuare, pentru a-l exclude pe celalalt.
Multumesc!
Nu stiu din ce motiv ati fost complet blocat in forumurile din platforma, acum vi s-a deblocat accesul insa va previn ca trebuie sa fiti foarte atent cum va comportati, nu doar in forumul dumneavoastra ci si in toate forumurile pe are le frecventati. Nu va pot oferi nici o garantie ca nu veti fi blocat din nou daca ati fost raportat pentru spam dintr-un motiv intemeiat.
Daca nu mai aveti probleme, va rog sa va hotariti si pe care din conturile din forumul de suport veti ramine activ in continuare, pentru a-l exclude pe celalalt.
Multumesc!
Multumesc,acum imi merge si forumul si contul
PS,puteti sa-l stergeti pe bytza12345
PS,puteti sa-l stergeti pe bytza12345
Cu placere.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» De ce nu ma pot conecta pe forum?
» Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Din: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Nu ma pot conecta pe blogul meu
» nu ma pot conecta - nu vad butonul conectare
» Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Din: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Nu ma pot conecta pe blogul meu
» nu ma pot conecta - nu vad butonul conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum