Nu ma pot conecta pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Nu ma pot conecta pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Cum spune si titlul nu ma pot conecta pe forum,cand ma conectez ma trimite pe adf.ly
Forumul este metin2nexus.forumer.ro
Cum spune si titlul nu ma pot conecta pe forum,cand ma conectez ma trimite pe adf.ly
Forumul este metin2nexus.forumer.ro
Re: Nu ma pot conecta pe forum
da pe un cont normal merge.Si linkurile apar dar trebuie sa astepti sa ti se incarce pagina complet :@
Eu as dori sa-mi stearga cineva toate javascripturile si astea pentru a putea accesa dinou forumu
Voi transmite problema tehnicienilor.
Multumesc
Buna ziua! Problema dumneavoastra a fost datorata unor template-uri modificate si a fost rezolvata.
Va rog sa-mi confirmati.
Multumesc!
Va rog sa-mi confirmati.
Multumesc!
tot nu imi merge si scuze pentru ca nu m-am conectat pe contul bytza1243 dar imi zice ceva cu
- Cod:
A fost detectata o activitate supecta pe contul dvs. Pentru a-l debloca, va rugam sa faceti click aici si sa completati formularul.
Trebuie sa completati formularul cu datele contului dumneavoastra, nu cu alte date.
Tehnicienii au spus ca in mod normal ar trebui sa va puteti conecta pe contul de administrator. Incercati va rog sa va conectati direct in PA folosind uneltele si daca reusiti, sa verificati template-urile modificate.
Tehnicienii au spus ca in mod normal ar trebui sa va puteti conecta pe contul de administrator. Incercati va rog sa va conectati direct in PA folosind uneltele si daca reusiti, sa verificati template-urile modificate.
tot nu merge:(( .Tot spre http://adf.ly/246619/metin2nexus.forumer.ro ma trimite ((((
Inseamna ca este o problema complet diferita de aceasta data. Se pare ca este vorba de filtrul antispam.
Va rog sa-mi dati o captura de ecran cu mesajul pe care il primiti ca sa pot retransmite catre tehnicieni.
Insa trebuie sa stiti ca pina luni nu va citi nimeni mesajul meu, deci puteti sa mai incercati sa va logati. De obicei conturile sint deblocate in aceste cazuri in citeva ore. Atunci cind e vorba de verificarea contului privind activitatea suspecta, trebuie sa completati corect, cu datele contului dumneavoastra si mare atentie la codul CAPTCHA, este case-sensitive adica sesizeaza majusculele (caps).
Va rog sa-mi dati o captura de ecran cu mesajul pe care il primiti ca sa pot retransmite catre tehnicieni.
Insa trebuie sa stiti ca pina luni nu va citi nimeni mesajul meu, deci puteti sa mai incercati sa va logati. De obicei conturile sint deblocate in aceste cazuri in citeva ore. Atunci cind e vorba de verificarea contului privind activitatea suspecta, trebuie sa completati corect, cu datele contului dumneavoastra si mare atentie la codul CAPTCHA, este case-sensitive adica sesizeaza majusculele (caps).
Dar totusi dc nu pot intra pe forumu-l meu...?
Datorita unei optiuni de securitate pe care ati activat-o si care v-a blocat accesul la forum.
Voi transmite tehnicienilor si sper ca ei sa va deblocheze contul cit mai curind.
Voi transmite tehnicienilor si sper ca ei sa va deblocheze contul cit mai curind.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» De ce nu ma pot conecta pe forum?
» Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Din: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Nu ma pot conecta pe blogul meu
» nu ma pot conecta - nu vad butonul conectare
» Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Din: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Nu ma pot conecta pe blogul meu
» nu ma pot conecta - nu vad butonul conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum