Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Stimate echipa a forumului ,nu ma pot conecta la forumul meu deoarece am uitat parola si nu pot obtine alta deoarece imi spune ca nu am setat in panou lucrul acesta si nu pot intra in panou ,va rog sa ma ajutati ,multumesc !
Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata in 'Panoul de administrare' > Securitate
Asa imi apare cand vreau sa skimb parola ,va rog sa ma ajutati ,multumesc !
Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata in 'Panoul de administrare' > Securitate
Asa imi apare cand vreau sa skimb parola ,va rog sa ma ajutati ,multumesc !
Ultima editare efectuata de catre cristina22 in Dum Iun 12, 2016 1:03 pm, editata de 1 ori
Re: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
Buna ziua, va rog sa schimbati titlul topicului intrun-ul mai explicit, de exemplu:
Parola pierduta
Multumesc de intelegere !
Poftim cititi acest topic: https://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte
Parola pierduta
Poftim cititi acest topic: https://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte
Buna!
Am accesat acel linck care mi l-ati trimis dar nu inteleg ce trebuie sa fac acolo ca eu nu pot accesa panoul de administrare ca este setat ca sa nu pot skimba parola si eu credeam ca numai la moderatori nu si la mine ca adminSSYT a scris:Buna ziua, va rog sa schimbati titlul topicului intrun-ul mai explicit, de exemplu:
Parola pierduta
Buna ziua:
Mi-am pierdut complet parola: Nu mă pot conecta nici pe forum și nici la unelte:
Titlul mesajului dumneavoastră: Parolă fondatoare pierdută
Mesajul trebuie să conțină:
Link-ul forumului dumneavoastră și adresa de e-mail folosită la crearea forumului:
Contactați prin mesaj privat pe @Emanuel sau pe @Typlo.
Mi-am pierdut complet parola: Nu mă pot conecta nici pe forum și nici la unelte:
Titlul mesajului dumneavoastră: Parolă fondatoare pierdută
Mesajul trebuie să conțină:
Link-ul forumului dumneavoastră și adresa de e-mail folosită la crearea forumului:
- Cod:
[b]Adresă forum :[/b]
[b]E-mail de creație :[/b]
[b]Am/nu am acces la adresa de e-mail de creație:[/b]
Contactați prin mesaj privat pe @Emanuel sau pe @Typlo.
Problema rezolvata prin mesagerie privata din cauza datelor confidentiale.
Subiecte similare
» Din: Nu ma pot conecta la forum, am uitat parola.
» Mi-am uitat parola de la forum
» Buna am uitat parola la panoul de administrare
» Am uitat parola
» Mi-am uitat parola.
» Mi-am uitat parola de la forum
» Buna am uitat parola la panoul de administrare
» Am uitat parola
» Mi-am uitat parola.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum