Widgeturi pentru toolbar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti sa puteti adauga widgeturi personale in toolbar?
Widgeturi pentru toolbar
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!
M-am gindit ca ar fi benefica posibilitatea de a adauga un mini-widget personal in toolbar, de pilda timpul probabil. Gratuit sau macar folosind credite. Aceasta deoarece se pot crea diverse bare de instrumente downloadabile in care putem sa instalam ce dorim noi, de la mersul trenurilor pina la notificarile Facebook si daca s-ar adauga in bara de instrumente implicita aceasta optiune, ar deveni mai placuta pentru utilizatorii forumurilor noastre.
Buna tuturor!
M-am gindit ca ar fi benefica posibilitatea de a adauga un mini-widget personal in toolbar, de pilda timpul probabil. Gratuit sau macar folosind credite. Aceasta deoarece se pot crea diverse bare de instrumente downloadabile in care putem sa instalam ce dorim noi, de la mersul trenurilor pina la notificarile Facebook si daca s-ar adauga in bara de instrumente implicita aceasta optiune, ar deveni mai placuta pentru utilizatorii forumurilor noastre.
Re: Widgeturi pentru toolbar
Buna idee am votat "Da"
Ar fi super, sper sa se inplementeze. DA
Ar fii super.
Da
Da
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Doar widgeturi pentru pagina principală
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» FA Toolbar
» Cum Pun Toolbar ??
» Doar widgeturi pentru pagina principală
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» FA Toolbar
» Cum Pun Toolbar ??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum