Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi

Mesaj Scris de ezlidor la data de 25.06.09 16:08

Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi


Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi 09615175912 Configurarea permisiunilor

Pentru widgeturile forumului:
Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi PucePanou de Administrare Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10Module Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10 Portal & Widget-uri Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10Gestiunea widget-urilor forumului
Pentru widgeturile din portal:
Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi PucePanou de Administrare Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10Module Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10 Portal & Widget-uri Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10Configurarea portalului Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Arrow10Structura (link din tabelul paginilor de portal)
Permisiunile de vizualizare pentru widgeturile deja amplasate in portal/forum pot fi modificate oricind din tabloul reprezentind structura portalului si respectiv a widgeturilor forumului, folosind butonul Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Permscare va deschide urmatoarea fereastra:
Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Modif_10

Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi 09615175912 Citeva aplicatii practice

1. Module rezervate administratorilor

Aspectul portalului poate avea de suferit datorita unor module cu utilitate strict administrativa: IP Locator, contor de vizite, Page rank, cuvinte-cheie etc.
Puteti adauga aceste module in antetul sau subsolul portalului, sau dupa toate celelalte module vizibile pentru toata lumea, permitind vizualizarea lor doar administratorilor si eventual moderatorilor.

2. Module rezervate vizitatorilor

Unele site-uri cu aplicatii utilitare ne impun afisarea unui banner in schimbul serviciilor oferite. De asemenea, bannerele partenerilor pot fi lasate vizibile doar vizitatorilor.

3. Bonusuri vizuale pentru membri


a. Putem utiliza doua module cu dimensiuni identice, amplasate unul sub altul in aceeasi coloana. Unul vizibil doar vizitatorilor (si administratorilor, pentru a nu uita de el) si unul vizibil tuturor, mai putin vizitatorilor. In acest mod, dupa logare, aspectul portalului se va transforma pentru membrii inregistrati.
Exemplu: doua ceasuri diferite, un banner care dupa logare va deveni animat, o "jucarie" (virtual pet) care apare dupa logare, etc.

b. Unele widgeturi utile pentru membri pot fi restrictionate vizitatorilor - cum ar fi modulul "Cine este conectat" sau "Top postatori".

c. "Iluzii" - acelasi widget personal poate fi amplasat de doua ori in portal, intr-o coloana vizibil pentru vizitatori, si in alta pentru membri. Daca utilizati mai multe astfel de widgeturi, puteti crea impresia de "privire in oglinda" dupa logare.

Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi 09615175912 Alte tutoriale in legatura cu subiectul


Succes!
Echipa Forumgratuit Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi Ro

Tutorial scris de ezlidor si Ina.
Ultima actualizare: 05.12.2013 ~ Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
ezlidor

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 4140
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Data înscrierii : 07/02/2008
Multumiri : 9
Niciun avertisment

https://help.forumgratuit.ro
ezlidor a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum