FA Toolbar
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: FA Toolbar
Bună întrebare, nu-i poziționat cum trebuie, ca pe phpbbApollo a scris:Buna seara,
Si care anume ar fii problema?
te poți loga cu datele de utilizator ”demo”.
Panou > Afisare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil css
Si in legatura cu logarea, nu e decat un link adaugat /login, nu are treaba cu toolbar. totul tine de pagina de logare a forumului.
- Cod:
div#fa_toolbar {
margin: 0 auto !important;
}
Si in legatura cu logarea, nu e decat un link adaugat /login, nu are treaba cu toolbar. totul tine de pagina de logare a forumului.
mulțam fain, legat de login, era ptr tine să te logheziApollo a scris:Panou > Afisare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil css
- Cod:
div#fa_toolbar {
margin: 0 auto !important;
}
edit: de ce nu apare useru?
Pare a fii o problema pe ModerBB
Revin cu un raspuns dupa ce vad ce pot face.
- Cod:
Uncaught ReferenceError: _userdata is not defined
at (index):8
Apollo a scris:Pare a fii o problema pe ModerBB
nu-i problemă, aștept că apollo le rezolvă pe toate
ModernBB este inca in stadiu BETA, tocmai de aceea codurile nu se afiseaza intotdeauna corespunzator. Poti activa, te rog, toolbarul ca sa vad ce poate fi facut?
e activat, dar din cauza la meniu, căci are spațiu mic, trebuie mărit...Cesar a scris:ModernBB este inca in stadiu BETA, tocmai de aceea codurile nu se afiseaza intotdeauna corespunzator. Poti activa, te rog, toolbarul ca sa vad ce poate fi facut?
Buna seara,
Am intrat pe forumul dvs. si am obervat ca nu mai utilizati acel toolbar, insa acum codul cu _userdata, a aparut, problema cand aveati acel toolbar creat de mine, nu aveti toate codurile in tagul head.
Problema mai persista?
Am intrat pe forumul dvs. si am obervat ca nu mai utilizati acel toolbar, insa acum codul cu _userdata, a aparut, problema cand aveati acel toolbar creat de mine, nu aveti toate codurile in tagul head.
Problema mai persista?
Apollo a scris:Buna seara,
Problema mai persista?
am încercat meniu forumgratuit, dar mi-a dat fail, am adăugat înapoi acel FA Toolbar.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum Pun Toolbar ??
» Downlaod Toolabar
» Bara toolbar (ModernBB)
» din: bara toolbar (ModernBB)
» Problemă Avatar Toolbar
» Downlaod Toolabar
» Bara toolbar (ModernBB)
» din: bara toolbar (ModernBB)
» Problemă Avatar Toolbar
Pagina 1 din 2