Domenii gratuite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti ca domeniile .ro,.com,.biz,.info,.org sa fie gratuite ?
Domenii gratuite
mie miar place sa scurtati acele domeni(forumz.ro,forummusic.com,etc)eu zic ca sunt prea lungi,pentru ca daca un utilizator intra doar odata pe forum a doua oara nu mai stie adresa cum era,pentru ca sunt prea lungi domeniile,de acum conteaza si ce nume are la adresa.CINE ESTE DE ACORD CA DOMENIILE .ro,.com,.biz,.info,.org SA FIE GRATUITE.
DA sau NU
DA sau NU
Re: Domenii gratuite
cum ca aceste domenii sa fie gratuite?tu nu gandesti?iti faci tu o adresa mai usor de tinur minte sau pui forumgratuit.ro acelea costa bani...si nu se merita asa ceva.....pt ca asa poti masca forumul..daca vrei dute si cumpara pe bani,omule aici este despre forumgratuit si numai despre EL asa ca daca ar fi .com sau .biz tu ai spune ca lai cumparat si c anu aparati de forumgratuit..asa ca nu vad ca aceasta sugestie sa fie aprobataTiestto a scris:mie miar place sa scurtati acele domeni(forumz.ro,forummusic.com,etc)eu zic ca sunt prea lungi,pentru ca daca un utilizator intra doar odata pe forum a doua oara nu mai stie adresa cum era,pentru ca sunt prea lungi domeniile,de acum conteaza si ce nume are la adresa.CINE ESTE DE ACORD CA DOMENIILE .ro,.com,.biz,.info,.org SA FIE GRATUITE.
DA sau NU
*** Tiestto: multumim pentru sugestie / propunere ... dar te rugam data viitoare sa deschizi un topic nou si sa nu pui zeci de mii de discutii in acelasi topic ... multumesc ... despart eu acest topic, dar pentru urmatoarea greseala ai o mustrare
Legat de propunerea ta ... NU ... ceea ce folosesti tu este un domeniu gratuit, daca doresti alte setari - cumpara-ti puncte cu care poti platii ceea ce doresti tu
Legat de propunerea ta ... NU ... ceea ce folosesti tu este un domeniu gratuit, daca doresti alte setari - cumpara-ti puncte cu care poti platii ceea ce doresti tu
NU, pe langa ceea ce a spus ezlidor adaug ca daca Forumgratuit.ro ti-ar da deja domeniu .ro, atunci ce avantaj ar mai avea cei de la Forumgratuit.ro
Oricum, acesta este un moft care nu va fi niciodata satisfacut.
Oricum, acesta este un moft care nu va fi niciodata satisfacut.
Vizitato- Vizitator
da normal...dar dak ar fii free...cine ar mai da bani sa-si faca domeniu..si care ar mai fii privilegiile dak toti ar avea .ro/.com etc.
nu sunt deacrod cu domeniile gratiote dar sunt deacord cu scurtarea lor...
de ex in loc de forumcreativ.ro sa fie forumcr.ro sau xgx.ro sau FGRA.ro
sau do.am cu e pe alt host...aja scurte
de ex in loc de forumcreativ.ro sa fie forumcr.ro sau xgx.ro sau FGRA.ro
sau do.am cu e pe alt host...aja scurte
Eu cred ca din moment ce nimeni nu este de acord cu aceasta obtiune,si,nimeni nu iese in avantaj cu asa ceva,ci din contra,in deyavantaj,ar trebui sa fie viyitat de lexa pentru a da un raspuns pe intelesul tuturor.
Hey .. eu cred ca se merita ca domeniile alea sa fie gratuite , daca forumul este activ .. 100 postari / zi timp de o saptamana ai domeniu din acela gratuit timp cat tii acel numar de postari.
Pentru ca acele domenii forumgratuit le ia cu 5 dolari si castiga din reclama aia a lor 10 .. se merita sa fie gratuite
Pentru ca acele domenii forumgratuit le ia cu 5 dolari si castiga din reclama aia a lor 10 .. se merita sa fie gratuite
Toti faceti confuzii . Forumgratuit.ro forumhit.ro etc nu sunt domenii ,sunt subdomenii si majoritatea subdomeniile sunt gratuite.
Cum a mai spus cineva,ce avantaj ar avea cei care isi cumpara domenii?Si daca tot nu va convine adresa , intrati in panou si schimbati-o cu una mai scurta...
Cum a mai spus cineva,ce avantaj ar avea cei care isi cumpara domenii?Si daca tot nu va convine adresa , intrati in panou si schimbati-o cu una mai scurta...
Acest lucru nu-l veti vedea niciodata pe Forumgratuit.ro=>Topic inchis si trimis in arhiva!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Ce sub-domenii mai sunt?
» Cumparare domenii
» Recuperare sub-forumuri..ori sub domenii
» Unele domenii , ascunse!
» Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
» Cumparare domenii
» Recuperare sub-forumuri..ori sub domenii
» Unele domenii , ascunse!
» Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum