Recuperare sub-forumuri..ori sub domenii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Recuperare sub-forumuri..ori sub domenii
salutare am avut problema aceasta pina acum sin sper sa intelegeti ca mia furat forumul dar acel care mia furat forumul mia sters subdomeniile/sub-forumuri adica forumurile...este vreo metoda se le intorc?
MUlTUMESC!
edit: am asteptat 2 zile si nici un raspuns exista sau nu aceasta metoda..
edit2: amasteptat 4 zile si nimic! Vizitator poate tu ma poti ajuta???
MUlTUMESC!
edit: am asteptat 2 zile si nici un raspuns exista sau nu aceasta metoda..
edit2: amasteptat 4 zile si nimic! Vizitator poate tu ma poti ajuta???
Re: Recuperare sub-forumuri..ori sub domenii
nu cred ca se pot recupera... poate sa le faci din nou iara
...Intri pe https://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/ apoi scrii adresa forumului la inceput sau emailul cu care lai creat si parola la crearea forumului..
Resetati forumul intr-o varianta precedenta
Tip de recuperare : Restaurare Totala
Resetati Forumul : acolo pui tu ultima varianta sa se dea timpu inapoi cu mai mult timp si daca nu apare nimic inseamna ca ai forumul de vreo 2 zile..
Sters bold si culoare.
Resetati forumul intr-o varianta precedenta
Tip de recuperare : Restaurare Totala
Resetati Forumul : acolo pui tu ultima varianta sa se dea timpu inapoi cu mai mult timp si daca nu apare nimic inseamna ca ai forumul de vreo 2 zile..
Sters bold si culoare.
dar eu nu doresc sa resetez dar doresc sa intorc forumurile sterse!
LikeGFX, bold-ul si/sau culorile sunt rezervate pentru moderare !
Metoda prezentata de LikeGFX este singura prin care va puteti recupera sau resptaura (nu reseta) acele subforumuri( nu-i acelasi lucru cu subdomeniu).
Metoda prezentata de LikeGFX este singura prin care va puteti recupera sau resptaura (nu reseta) acele subforumuri( nu-i acelasi lucru cu subdomeniu).
Gata am inteles...multumesc LikeGFX fara tine nu mai acumulam atitea mesaje in viata mea!!!
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Cumparare domenii
» Ce sub-domenii mai sunt?
» cum activez acceptarea de linkuri la distanta catre alte domenii sau site-uri????
» Unele domenii , ascunse!
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Ce sub-domenii mai sunt?
» cum activez acceptarea de linkuri la distanta catre alte domenii sau site-uri????
» Unele domenii , ascunse!
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum