Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
![]() Buna seara! Datoria uriasei popularitati de care se bucura Cupa Mondiala la Fotbal care va incepe pe data de 11 iunie 2010 in Africa de Sud, Forumgratuit a decis sa multumeasca utilizatorii sai si fanii fotbalului, oferindu-va domenii noi legate de acest sport. Puteti alege unul dintre urmatoarele domenii pentru forumul dumneavoastra sau sa creati un forum nou. ![]() Aceasta este lista :
Aceste domenii vor aparea in link-ul forumului dumneavoastra dupa modelul urmator : numele_forumului_dumneavoastra.numele_domeniului_de_fotbal.com Pentru cei care au deja un forum si vor sa schimbe link-ul incluzand unul dintre noile domenii, puteti face acest lucru intrand in Panou de Administrare -> General -> Adresa Internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica (sau: Alegere pe categorie -> Sporturi si pasiuni) . Aceasta optiune este disponibila numai pentru fondatorul forumului! Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Luky- Membru onorific
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
foarte interesant buna treaba
Buna ziua !
As dorii si eu daca se poate un domeniu care sa nu fie inclus in cele de mai sus,as dorii cu numele de Superfly,daca se poate ( .ro .com.org.net-nu conteaza ) pentru forumul meu de FIFA !
Stiu ca cererea facuta de mine nu respecta conditiile pe care le-ati spus dumneavoastra dar imi incerc sansa .
Astept raspuns !
Va multumesc !
As dorii si eu daca se poate un domeniu care sa nu fie inclus in cele de mai sus,as dorii cu numele de Superfly,daca se poate ( .ro .com.org.net-nu conteaza ) pentru forumul meu de FIFA !
Stiu ca cererea facuta de mine nu respecta conditiile pe care le-ati spus dumneavoastra dar imi incerc sansa .
Astept raspuns !
Va multumesc !
Aceste domenii vor aparea in link-ul forumului dumneavoastra dupa modelul urmator :
numele_forumului_dumneavoastra.numele_domeniului_de_fotbal.com
Pentru cei care au deja un forum si vor sa schimbe link-ul incluzand unul dintre noile domenii, puteti face acest lucru intrand in Panou de Administrare -> General -> Adresa Internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica (sau: Alegere pe categorie -> Sporturi si pasiuni) .
Aceasta optiune este disponibila numai pentru fondatorul forumului!
Vizitato- Vizitator
aceste domenii nu se platesc, cand iti faci un forum iti poti pune adresa lui in www.numele-forumului-tau.fifaworld.org
domeniile de mai sus nu se pot cumpara
domeniile de mai sus nu se pot cumpara
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pentru intrebarile legate de acest subiect va rog sa deschideti un topic nou in forumul de suport 

Vizitato- Vizitator

» Concurs nou cu ocazia Craciunului
» Domenii gratuite
» Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
» AwesomeBB: ediții de template-uri disponibile
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» Domenii gratuite
» Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
» AwesomeBB: ediții de template-uri disponibile
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum