Un nou logo pentru forumul de suport roman
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti un nou logo?
Un nou logo pentru forumul de suport roman
Salutare tuturor,
Am creat un nou logo in photoshop pentru acest forum.
Previzualizare forum:
Logo:
Css pentru centrarea logo-ului:
Sper sa va placa.
Am creat un nou logo in photoshop pentru acest forum.
Previzualizare forum:
Logo:
Css pentru centrarea logo-ului:
- Cod:
#logo-desc {margin-left: -45px;}
Sper sa va placa.
Re: Un nou logo pentru forumul de suport roman
Mi se pare o idee excelenta, desii nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
O idee buna Stefan, logoul facut de tine arata mai bine decat actualul
Mesaj sters partial.
Mesaj sters partial.
Kevin.- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 26/10/2012
Mulțumiri : 0
Este foarte frumos acest banner facut de tine, eu as spune ca merita sa fie adaugat dar daca ai fii facut ca pe acest forum din gura monstruletului sa fie "Ajutor" votul meu este DA, felicitari!
Este foarte frumos acest banner facut de tine, eu as spune ca merita sa fie adaugat dar daca ai fii facut ca pe acest forum din gura monstruletului sa fie "Ajutor" votul meu este DA, felicitari!
Ade'S a scris:Este foarte frumos acest banner facut de tine, eu as spune ca merita sa fie adaugat dar daca ai fii facut ca pe acest forum din gura monstruletului sa fie "Ajutor" votul meu este DA, felicitari!
Bannerul e numai bun, daca mai punea si chestia cu "ajutor" deja era prea incarcat.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Stefan eu sunt de acor cu tine .Chiar imi place logoul tau
Consider că este o idee foarte bună! Ar arăta mai bine cu un nou logo...și...ar fi timpul pentru niște schimbări...
Pro, sunt de acord.
Buna ziua,
Tin sa va anunt ca toti cei care s-au implicat in conflictul prezent aici au primit warn. De asemenea, toti cei care au facut dublu-post au primit mustrare.
Forumul de suport nu este si nici nu va fi vreodata un camp de batalie intre opiniile voastre. Aveti la dispozitie mesageria privata, asa ca va sfatuiesc sa o folositi cu incredere.
Cat despre sugestie: s-a mai propus acest lucru o data si am spus clar ca nu schimbam logo-ul deocamdata. Mi se pare foarte potrivit cel actual.
Sugestie respinsa.
Tin sa va anunt ca toti cei care s-au implicat in conflictul prezent aici au primit warn. De asemenea, toti cei care au facut dublu-post au primit mustrare.
Forumul de suport nu este si nici nu va fi vreodata un camp de batalie intre opiniile voastre. Aveti la dispozitie mesageria privata, asa ca va sfatuiesc sa o folositi cu incredere.
Cat despre sugestie: s-a mai propus acest lucru o data si am spus clar ca nu schimbam logo-ul deocamdata. Mi se pare foarte potrivit cel actual.
Sugestie respinsa.
Subiecte similare
» Încurajarea diacriticelor în forumul de suport român !
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Rank pt. forumul de suport
» Un nou rang pe forumul de suport
» Actualizare pe forumul de suport
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Rank pt. forumul de suport
» Un nou rang pe forumul de suport
» Actualizare pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum