Rank pt. forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord sa puna pe forumul de suport rank???
Re: Rank pt. forumul de suport
Nu,nu sunt de acord.
De ce?Deoarece acesta este un forum de suport,ce-ti trebuie rang-uri aici?Cu ce te-ar ajuta?
Mi se pare o idee lipsita de sens.
De ce?Deoarece acesta este un forum de suport,ce-ti trebuie rang-uri aici?Cu ce te-ar ajuta?
Mi se pare o idee lipsita de sens.
Vizitato- Vizitator
pai te ajuta sa vezi daca persoana respectiva e incepator sau profesionist
Aha.Dar ce rost are?Vezi experienta userului pe forum,nu numarul de posturi.Asta conteaza defapt.
Vizitato- Vizitator
Aici userii vin sa ceara ajutor sau sa ofere daca vor, ajutor.
Nu este un forum cu jocuri , cu vorbarie inutila, cu posturi cu un smilies, sau cu doua litere.
In concluzie , NU.
Nu este un forum cu jocuri , cu vorbarie inutila, cu posturi cu un smilies, sau cu doua litere.
In concluzie , NU.
Vizitato- Vizitator
mie unu nu mi se pare o idee buna
p4nt3r4 => daca doresti s adaugi un sondat adaugi doar variantele DA si Nu, fara sa spui: Da, mi se pare super , NU, mi se pare inuril sau ceva de genu ...
Daca am adauga rank-uri am face o diferentiere uriasa intre utilizatorii nostii ... creea ce ar crea anumite dispute ...
Mi se pare ca topicul este inutili, asa ca am sa-l inchid ... totusi rog si pe lexa si Luky sa-si dea cu parerea ...
TOPIC INCHIS !
PS. PWG, la orice chestionar va rugam sa dati si argumente, nu numai da si nu
Daca am adauga rank-uri am face o diferentiere uriasa intre utilizatorii nostii ... creea ce ar crea anumite dispute ...
Mi se pare ca topicul este inutili, asa ca am sa-l inchid ... totusi rog si pe lexa si Luky sa-si dea cu parerea ...
TOPIC INCHIS !
PS. PWG, la orice chestionar va rugam sa dati si argumente, nu numai da si nu
Subiecte similare
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Actualizare pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
» Din: Revizuirile pe forumul de suport
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Actualizare pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
» Din: Revizuirile pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum