Încurajarea diacriticelor în forumul de suport român !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Aţi dori încurajarea diacriticelor ?
Încurajarea diacriticelor în forumul de suport român !
Bună seara ,
Aş dori să incurajăm folosirea diacriticelor pe acest forum , să scriem si noi româneşte ! Dacă doreşte domnul Kegan , îi pot da un tutorial prin care poţi scrie automat cu diacritice ( fără să mai iei de pe internet diacritice ) .
Aş dori să incurajăm folosirea diacriticelor pe acest forum , să scriem si noi româneşte ! Dacă doreşte domnul Kegan , îi pot da un tutorial prin care poţi scrie automat cu diacritice ( fără să mai iei de pe internet diacritice ) .
Weezy- Membru Forumgratuit
Localizare : Iaşi
Data înscrierii : 24/04/2012
Mulțumiri : 0
Re: Încurajarea diacriticelor în forumul de suport român !
Salutare,
Aş vrea să vă spun că nu asta este important. Ceea ce este întradevăr important este că nu trebuie să apară în modul de scriere prescurtări şi abrevieri de tip Chat/SMS. Este îndeajuns că se scrie în limba română. Nu se pot obliga membrii acestui forum să adopte un mod de scriere cu diacritice. Până la urmă ele se înţeleg şi fără a le scrie.
Aş vrea să vă spun că nu asta este important. Ceea ce este întradevăr important este că nu trebuie să apară în modul de scriere prescurtări şi abrevieri de tip Chat/SMS. Este îndeajuns că se scrie în limba română. Nu se pot obliga membrii acestui forum să adopte un mod de scriere cu diacritice. Până la urmă ele se înţeleg şi fără a le scrie.
Da sunt de acord si sunt sigur ca si Kegan este de acord.Deci cum spuneam votez da
Multi dintre utilizatori nu stiu sa scrie corect in limba romana. Cu diacritice nici atat. Plus ca dureaza mai mult timp sa scrii cu diacritice si , uneori, timpul costa bani.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Si care este sugestia in sine? De a se adauga o astfel de regula?
Sa fiu sincer, chiar nu-si are rostul, cu sau fara diacritice ne putem intelege limba, nu?! Eu nu consider diacriticile atat de importante pe forumuri, doar in cazul in care un forum pentru materiile studiate la scoala ( limba romana, istorie, geografie, religie, etc. ).
"Votul meu este NU." ( Mihai Petre )
"Votul meu este NU." ( Mihai Petre )
Bună ziua,
Pentru a dovedi că respect sugestia în sine voi scrie acest mesaj cu diacritice, însă nu putem obliga utilizatorii să scrie mesajele cu diacritice pentru că, în primul rând, este un mod mai dificil de scriere din tastatură şi presupune unele setări ce trebuiesc aplicate computer-ului.
În al doilea rând, nu putem face acest lucru atât timp cât sunt unii care nici măcar corect româneşte nu sunt în stare să scrie. Ne-am bucura enorm dacă ar înţelege ca măcar la scrierea de tip SMS să renunţe.
Sugestie respinsă.
Pentru a dovedi că respect sugestia în sine voi scrie acest mesaj cu diacritice, însă nu putem obliga utilizatorii să scrie mesajele cu diacritice pentru că, în primul rând, este un mod mai dificil de scriere din tastatură şi presupune unele setări ce trebuiesc aplicate computer-ului.
În al doilea rând, nu putem face acest lucru atât timp cât sunt unii care nici măcar corect româneşte nu sunt în stare să scrie. Ne-am bucura enorm dacă ar înţelege ca măcar la scrierea de tip SMS să renunţe.
Sugestie respinsă.
Subiecte similare
» Un nou logo pentru forumul de suport roman
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Revizurile pe forumul de suport
» Rank pt. forumul de suport
» Banarea pe forumul de suport
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Revizurile pe forumul de suport
» Rank pt. forumul de suport
» Banarea pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum