Reteaua sociala preferata
Pagina 6 din 8 • Distribuiţi
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Reteaua sociala preferata
Rezumarea primului mesaj :
Salutare!
Care este reteau sociala preferata de dumneavoastra?
A mea este FaceBook,deoarece cunosc mai mult lume,pot comenta fotografiile prietenilor si altele.Nu credeti ca sunt asa de multi utilizatori pe aceasta retea,deoarece este gratuit.Sunt multe conturi care administratori lor le platesc.
Salutare!
Care este reteau sociala preferata de dumneavoastra?
A mea este FaceBook,deoarece cunosc mai mult lume,pot comenta fotografiile prietenilor si altele.Nu credeti ca sunt asa de multi utilizatori pe aceasta retea,deoarece este gratuit.Sunt multe conturi care administratori lor le platesc.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Reteaua sociala preferata
Alexader a scris:Eu nu folosesc Facebook, Twitter, MySpace, Google+ etc. Pur si simplu nu vad ce rost ar avea sa am un cont...mie imi ajunge un ID de Yahoo si Skype.
Adevaratt ...la ce iti mai trebuie facebook si toate draciile alea....ajunge un id de mess si un skype (care chiar vrea sa te cunoasca si pe skype poti sa vezi pe cineva nu numai pe facebook...)
Sunt de acord,si eu folosec majoritat ID-ul de Yahoo si Skype-ul,legat de retele sociale,Facebook fiindca este singurul mod prin care pot tine legatura cu rudele la distanta,nu ca nu ar fi si alte moduri,dar ei nu le prea "au" cu tehnica,si inafara de Facebook nu au folosit alta retea,sau metoda de comunicare,doar Facebook si Yahoo,deci sunt obligat moral sa folosesc Facebook...Alexader a scris:Eu nu folosesc Facebook, Twitter, MySpace, Google+ etc. Pur si simplu nu vad ce rost ar avea sa am un cont...mie imi ajunge un ID de Yahoo si Skype.
Eu intru pe facebook mai mult pentru a mai gasi sau da informatii la subiecte care ma intereseaza.
Niciuna , ele sunt ca un drog , in ziua de astazi.
Vizitator- Vizitator
Salut, Rețeaua mea este: facebook , chiar dacă nu-mi place cum arată bara albastră , cât despre yahoo messenger dă eroare la agendă nu prea a început să-mi placă, mai mult îmi place facebook / skype / Messenger / twitter ...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Facebook si Yahoo mi se par cele mai bune
Facebook-ul si Yahoo-ul. Facebook-ul creeaza arta. Da, ridica prostia la rang de arta.
Un mic print la o postare de pe Facebook, din partea unei, a, unei fete.
Nu ma cred eu mare destept, dar cand ma uit in jurul meu parca ma simt mai bine.
Un mic print la o postare de pe Facebook, din partea unei, a, unei fete.
Nu ma cred eu mare destept, dar cand ma uit in jurul meu parca ma simt mai bine.
Facebook
Vizitator- Vizitator
Facebook pentru că toți prietenii mei au aici cont și îmi vine mai ușor să comunic cu ei + că e cea mai populară rețea de socializare.
Facebookul si Messengerul.
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Televiziunea preferata
» Emisiunea preferata
» Mancarea preferata
» Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
» Forumurile forum gratuit nu mai pot fi accesate din rețeaua UPC
» Emisiunea preferata
» Mancarea preferata
» Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare