Reteaua sociala preferata
Pagina 4 din 8 • Distribuiţi
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Reteaua sociala preferata
Rezumarea primului mesaj :
Salutare!
Care este reteau sociala preferata de dumneavoastra?
A mea este FaceBook,deoarece cunosc mai mult lume,pot comenta fotografiile prietenilor si altele.Nu credeti ca sunt asa de multi utilizatori pe aceasta retea,deoarece este gratuit.Sunt multe conturi care administratori lor le platesc.
Salutare!
Care este reteau sociala preferata de dumneavoastra?
A mea este FaceBook,deoarece cunosc mai mult lume,pot comenta fotografiile prietenilor si altele.Nu credeti ca sunt asa de multi utilizatori pe aceasta retea,deoarece este gratuit.Sunt multe conturi care administratori lor le platesc.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Reteaua sociala preferata
Yahoo! Messenger este cel mai simplu mijloc de comunicare ( = socializare ) online.
IdemAlexader a scris:Eu nu folosesc Facebook, Twitter, MySpace, Google+ etc. Pur si simplu nu vad ce rost ar avea sa am un cont...mie imi ajunge un ID de Yahoo si Skype.
Salut ! Reteaua mea de socializare preferata este Facebook.
Salut !
Pur si simplu pot zice reteaua de socializare Facebook, deoarece mai intru zilnic in fiecare dimineata, verific notificarile, mai vad e nou, daca sunt ceva articole interesante despre ceva anume care ma intereseaza le citesc, le dau like/share (distrubuire) sau la imagini, orice ce mi se pare intersant.
Pur si simplu pot zice reteaua de socializare Facebook, deoarece mai intru zilnic in fiecare dimineata, verific notificarile, mai vad e nou, daca sunt ceva articole interesante despre ceva anume care ma intereseaza le citesc, le dau like/share (distrubuire) sau la imagini, orice ce mi se pare intersant.
Doar Yahoo. Cu restul iti pierzi timpul, stai 5 ore pe Facebook sa stau 3 like-uri si sa te uiti la imagini. Iti pierzi viata.
Facetube <3 cea mai frumoasa retea de sicializare ))
De acord cu tine Ovidiu , dar de cand Y!M e retea de socializare?FullBrieg a scris:Doar Yahoo. Cu restul iti pierzi timpul, stai 5 ore pe Facebook sa stau 3 like-uri si sa te uiti la imagini. Iti pierzi viata.
Eu prefer mai mult Facebook si Yahoo
Yahoo nu este reţea socială ,dacă vă referiţi la yahoo .com este un motor de căutare cum este şi Google .
Eu prefer Twitter şi Facebook pentru jocurile lui , îmi place foarte mult twitter pentru că este foarte simplu.
Eu prefer Twitter şi Facebook pentru jocurile lui , îmi place foarte mult twitter pentru că este foarte simplu.
Cel mai mult, Facebook
Nu numai pentru jocuri, dar pot vorbi cu prietenii, multe altele
Nu numai pentru jocuri, dar pot vorbi cu prietenii, multe altele
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Televiziunea preferata
» Emisiunea preferata
» Mancarea preferata
» Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
» Forumurile forum gratuit nu mai pot fi accesate din rețeaua UPC
» Emisiunea preferata