Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
Intampin o problema. Am creat o pagina pentru forumul meu, pe reteaua de socializare dar nu pot adauga la Adauga site-ul tau web, linkul forumului.
Primesc aceasta informatie:
Am trimis si suport la ei, dar nu am primit raspuns. A intampinat cineva problema aceasta si a rezolvat o?
Primesc aceasta informatie:
- Cod:
În conţinutul pe care încerci să îl distribui există un link pe care sistemele noastre de securitate l-au detectat ca fiind nesigur:
Te rugăm să ştergi acest link pentru a continua.
În cazul în care crezi că vezi asta din greşeală, te rugăm să ne anunţi.
Am trimis si suport la ei, dar nu am primit raspuns. A intampinat cineva problema aceasta si a rezolvat o?
Ultima editare efectuata de catre AlexSasann in Joi Feb 26, 2015 11:13 pm, editata de 1 ori
Re: Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
Din păcate problema aceasta nu ține de noi, ci de sistemul lor de securitate, care probabil consideră un link de pe pagina dvs. (link-ul unei imagini, unui partener, sau orice altceva) nociv. De multe ori aceste sisteme sunt foarte stricte și consideră periculoase chiar și legături inovensive, pentru o siguranță mai mare a utilizatorilor rețelei respective de socializare.
Singura dvs. soluție este să încercați să contactați suportul serviciului respectiv, sau mai degrabă să cautați link-ul respectiv nociv și să-l eliminați.
Singura dvs. soluție este să încercați să contactați suportul serviciului respectiv, sau mai degrabă să cautați link-ul respectiv nociv și să-l eliminați.
Vizitator- Vizitator
Re: Nu pot pune linkul forumului pe reteaua de socializare
Am inteles, am sa contactez in continuare suportul retelei de socializare. Multumesc pentru informatii!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum