In legatura cu cea mai inutila regula - raspuns la tn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ne trateaza cum se cade? Primim ban pe drept?
In legatura cu cea mai inutila regula - raspuns la tn
Rezumarea primului mesaj :
Deci,
Nu mi se pare deloc corect.
1. In primul rand: un titlu explicit poate fi considerat astfel cand are 2 cuvinte cheie in titlu. Exemplu:
Referitor la pozitia logo-ului si meniului
Ba da, este explicit. Desi, intr-un topic s-a vorbit despre 2 probleme, da, desi, similare. Ok, sa presupunem ca problema era doar una, adica doar: Referitor la pozitia logo-ului
Ei bine, am subliniat cuvintele intentionat, pentru a arata ca sunt cuvinte cheie.
2. In al doilea rand, stupid si incorect. De ce se mustreaza pentru asa ceva? Pe forumotion chiar nu se mustreaza, cu ce suntem noi vinoveti ca am vrut sa ajutam. Pana cand nici autorul nu trebuie mustrat. Ce sa mai spunem de cel care ofera ajutor. Merita el oare BAN? Din cauza la o porcarie de regula? Sau, din cauza ca a ajutat? De ce ne dam noi romanii prea mari si destepti tot timpu? De ce trebuie sa condamnam pentru orice? De ce nu putem fi user-friendly community?
Imi pare atat de rau, ca ne tratati nu cum se cade...
Nu meritam noi asa o "viata".
Coddy,
Cel care uraste aceasta regula.
Deci, sondajul este: Ne trateaza cum se cade? Primim ban pe drept? Deja vad cateva voturi de Nu!
Deci,
Nu mi se pare deloc corect.
1. In primul rand: un titlu explicit poate fi considerat astfel cand are 2 cuvinte cheie in titlu. Exemplu:
Referitor la pozitia logo-ului si meniului
Ba da, este explicit. Desi, intr-un topic s-a vorbit despre 2 probleme, da, desi, similare. Ok, sa presupunem ca problema era doar una, adica doar: Referitor la pozitia logo-ului
Ei bine, am subliniat cuvintele intentionat, pentru a arata ca sunt cuvinte cheie.
2. In al doilea rand, stupid si incorect. De ce se mustreaza pentru asa ceva? Pe forumotion chiar nu se mustreaza, cu ce suntem noi vinoveti ca am vrut sa ajutam. Pana cand nici autorul nu trebuie mustrat. Ce sa mai spunem de cel care ofera ajutor. Merita el oare BAN? Din cauza la o porcarie de regula? Sau, din cauza ca a ajutat? De ce ne dam noi romanii prea mari si destepti tot timpu? De ce trebuie sa condamnam pentru orice? De ce nu putem fi user-friendly community?
Imi pare atat de rau, ca ne tratati nu cum se cade...
Nu meritam noi asa o "viata".
Coddy,
Cel care uraste aceasta regula.
Deci, sondajul este: Ne trateaza cum se cade? Primim ban pe drept? Deja vad cateva voturi de Nu!
Ultima editare efectuata de catre Coddy in Lun Mar 05, 2012 9:42 pm, editata de 1 ori
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Re: In legatura cu cea mai inutila regula - raspuns la tn
Buna seara tuturor,
Vom fi "user-friendly community" atunci cand utilizatorii vor ajuta (unii) fara a astepta invitatia noastra in staff, atunci cand regulamentul va fi citit la inregistrare, atunci cand staff-ul va fi respectat. Totul, inclusiv noi ca si staff, depinde de utilizatori. Daca acestia nu doresc sa inteleaga simplul fapt ca un forum nu poate functiona fara reguli...
Bineinteles ca fara voi forumul de suport nu si-ar mai avea rostul, dar ca orice persoane responsabile, trebuie sa constientizam ca nu putem functiona fara cateva reguli si principii. Fiecare este nemultumit de regula pe care a incalcat-o si a primit ban, insa nu putem elimina regulile doar pentru ca X nu a respectat-o si a fost sanctionat.
Ca sa vedeti totusi ca parerile va sunt tratate asa cum se cuvine si ca tinem cont de opiniile voastre vom discuta zilele acestea problema si vom reveni cu un raspuns oficial in perioada urmatoare.
La final nu vreau sa mentionez decat ca daca nu vom incerca cu totii sa de indeplinim sarcinile asa cum se cuvine nu vom ajunge la un consens, indiferent de natura problemelor. Daca voi nu veti intelege ca un regulament trebuie citit si respectat, iar noi nu vom intelege ca trebuie sa intretinem cat mai bine acest forum, nu vom face decat sa ne acuzam reciproc fara sa existe o solutie la toate aceste neclaritati.
Aceasta intrebare cred ca mi-o pot pune si eu. De multe ori m-am intrebat de ce nu pot intelege unii nici dupa al doilea warn primit ca este o regula ce trebuie respectata. Mi se pare ca unii ignora complet mesajele noastre si, desi au primit 6-7 mustrari pentru acel lucru, continua sa faca aceleasi greseli.Coddy a scris:De ce ne dam noi romanii prea mari si destepti tot timpu? De ce trebuie sa condamnam pentru orice? De ce nu putem fi user-friendly community?
Vom fi "user-friendly community" atunci cand utilizatorii vor ajuta (unii) fara a astepta invitatia noastra in staff, atunci cand regulamentul va fi citit la inregistrare, atunci cand staff-ul va fi respectat. Totul, inclusiv noi ca si staff, depinde de utilizatori. Daca acestia nu doresc sa inteleaga simplul fapt ca un forum nu poate functiona fara reguli...
Razvan, nu cred ca esti cel mai in masura sa tratezi acest subiect. Scopul forumului de suport este acela de a crea un loc in care administratorii sa se intalneasca si sa discute. Nicaieri nu scrie ca doar staff-ul acorda suport. In plus, intelegeam apelul tau la "greva" atat timp cat te implicai si tu. Al catalea cont este acesta la tine?.razvan a scris:Numai oferiti suport sa vedem ce se va intampla aici .. deoarece nici un membru staff nu isi ia rolul in serios si sa nu imi veniti cu chestii ca au o viata sau ca, au nevoie de timp deoarece daca ai acceptat functia stiai de la inceput ca iti va ocupa din timp ...
Staff-ul asigura administrarea si intretinerea forumului de suport. Observati doar asta pentru ca la fel observam si noi un lucru care ne socheaza: nimeni nu citeste acel regulament indicat mai mereu prin semnaturile noastre.FastC@de a scris:Membrii staff stiu doar sa dea warn/ban si sa mai scrie cateodata ceva.
Fara noi, cei care ofera suport, help.forumgratuit.ro ar fi un forum 0 .
Bineinteles ca fara voi forumul de suport nu si-ar mai avea rostul, dar ca orice persoane responsabile, trebuie sa constientizam ca nu putem functiona fara cateva reguli si principii. Fiecare este nemultumit de regula pe care a incalcat-o si a primit ban, insa nu putem elimina regulile doar pentru ca X nu a respectat-o si a fost sanctionat.
Ca sa vedeti totusi ca parerile va sunt tratate asa cum se cuvine si ca tinem cont de opiniile voastre vom discuta zilele acestea problema si vom reveni cu un raspuns oficial in perioada urmatoare.
La final nu vreau sa mentionez decat ca daca nu vom incerca cu totii sa de indeplinim sarcinile asa cum se cuvine nu vom ajunge la un consens, indiferent de natura problemelor. Daca voi nu veti intelege ca un regulament trebuie citit si respectat, iar noi nu vom intelege ca trebuie sa intretinem cat mai bine acest forum, nu vom face decat sa ne acuzam reciproc fara sa existe o solutie la toate aceste neclaritati.
Salutare,
Aici nu se mai prea ofera suport chiar ca suntem tratati mult prea dur ,am vazut pe forumul englez ca acolo titlurile nu sunt foarte explicite dar se intelege ce doreste ce rost are sa fie un text la perfect eu am primit primul warn chiar nu stiu nici eu de ce ca am raspuns la 2 topicuri care ziciua "Cerere tema" ce nu este asa explicit dar ma rog asa suntem noi romanii vrem sa fim la nivel UE dar nu avem cum tot mai jos da stafful isi face meseria dar chias asa oameni buni ?
Aici nu se mai prea ofera suport chiar ca suntem tratati mult prea dur ,am vazut pe forumul englez ca acolo titlurile nu sunt foarte explicite dar se intelege ce doreste ce rost are sa fie un text la perfect eu am primit primul warn chiar nu stiu nici eu de ce ca am raspuns la 2 topicuri care ziciua "Cerere tema" ce nu este asa explicit dar ma rog asa suntem noi romanii vrem sa fim la nivel UE dar nu avem cum tot mai jos da stafful isi face meseria dar chias asa oameni buni ?
Eu sunt in total deacord cu coddy pentru ca daca pun titlul "Probleme cu index_body" Un membru din staff imi spune ca titlul nu e bun si sa il schimb dar de ce sa il schimb pentru ca titlul era destul de explicit dar daca punea un titlu "Ajutor am o problema" la asta cum mai raspundeau? Daca un titlu "Probleme cu index_body" nu e explicit ce e? Adica luam warn/ban pe de geaba stiu ca nu sunt in masura sa vorbesc pentru toata lumea dar asa este hai daca punea "ajutor am o problema" mai intelegeam dar un titlu destul de explicit de ce sa il schimb in altu si mai explicit? Eu zic sa se scoata regula asta si sa se adauge una cum ar:
"Membri din staff cand vedeti un titlu nexplicit va rugam sa il schimbati cu unu cat de cat explicit" Asta ar o regula.
"Membri din staff cand vedeti un titlu nexplicit va rugam sa il schimbati cu unu cat de cat explicit" Asta ar o regula.
tenlimba- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Romania
Data înscrierii : 25/11/2011
Nimic nu este in regula pe acest forum, parerea mea. Warnurile/Banurile sunt permanente pentru unele persoane, dupa parerea mea utilizatorii nu sunt tratati in mod egal. Nu vreau sa dau nume, dar ar trebui ca fiecare utilizator sa fie tratat in mod egal.
Nu as putea spune ca nu suntem tratati in mod egal. Dar, ma rog, mai bine pentru cei ce nu se implica deloc in sectiunea de suport si scriu mesaje doar la Discutii Generale sau comenteaza cele 3 pagini de sugestii. Astfel, ganditi-va ce numar de mesaje va obtine utilizatorul. - Fara vreo mustrare.
Ok, nu despre asta vroiam sa discut.
Cel mai important lucru este urmatorul:
Daca nu se va lua in considerare intreg sensul sugestiei, macar sa se considere titlu explicit "warn". Mda, mda, explicit. Nu mai are rost sa scriem "cum oferim warn" ca se intelege bine. Stiti care este trucul ca sa gasim la campul cautare ceea ce dorim? Scriem doar un singur cuvant, chiar unul. Pentru ca, odata ce am scris 2 sau mai multe arata aiureli. Incercati si voi.
http://help.forumotion.com/t105612-help-with-width
Am dat mai sus un exemplu, si credeti-ma ca MrMario a citit deja acest topic dar nu l-a moderat. Nu l-a rugat pe autor sa isi schimbe titlul.
O alta sugestie, interesanta ar fi:
Cand problema e rezolvata si titlul este inexplicit, de ce se trimite la cos? Un asistent se poate ocupa de editarea titlului si sa isi lase semnatura in primul mesaj:
*titlu editat
Si in acest mod se pierd din subiecte la cautarea avansata.
Kegan, legat de numarul de conturi a lui razvan. De ce i-ai pronuntat doar numele lui? Stiu eu pe cineva care a batut recordul la numarul de conturi pe forumul de suport.
Ah da, si, mersi pentru ca nu ai inchis topicul.
Ok, nu despre asta vroiam sa discut.
Cel mai important lucru este urmatorul:
Daca nu se va lua in considerare intreg sensul sugestiei, macar sa se considere titlu explicit "warn". Mda, mda, explicit. Nu mai are rost sa scriem "cum oferim warn" ca se intelege bine. Stiti care este trucul ca sa gasim la campul cautare ceea ce dorim? Scriem doar un singur cuvant, chiar unul. Pentru ca, odata ce am scris 2 sau mai multe arata aiureli. Incercati si voi.
http://help.forumotion.com/t105612-help-with-width
Am dat mai sus un exemplu, si credeti-ma ca MrMario a citit deja acest topic dar nu l-a moderat. Nu l-a rugat pe autor sa isi schimbe titlul.
O alta sugestie, interesanta ar fi:
Cand problema e rezolvata si titlul este inexplicit, de ce se trimite la cos? Un asistent se poate ocupa de editarea titlului si sa isi lase semnatura in primul mesaj:
*titlu editat
Si in acest mod se pierd din subiecte la cautarea avansata.
Kegan, legat de numarul de conturi a lui razvan. De ce i-ai pronuntat doar numele lui? Stiu eu pe cineva care a batut recordul la numarul de conturi pe forumul de suport.
Ah da, si, mersi pentru ca nu ai inchis topicul.
Coddy- Membru activ
Coddy a scris:Gassy, a fost un exemplu candva. Acum insa, dupa cum stiti, sunt altcineva, adica Coddy. Si stiu ca voi fi banat la primul warn, dar nu cotneaza acest lucru.
Acum sunt altcinva, chiar nu voi mai ajuta cum ajutam inainte, stateam si imi pierdeam viata pe un forum de suport.
Ehhh, dulce am fost rasplatit atunci cu ban-ul ala.
Carbogazoaso, ia asculta de la mine. Pe contul Gassy ai primit ban, iar a 3-a zi contul era debanat cu warn 0. Este corect ?
Si cred ca sti de ce ti-ai pierdut rangul de asistent debutant, pentru ca nu poti sta cuminte, iar cand faci o prostie trebuie sa o si raportezi cuiva.
Ti se pare ca e normal ?
Apropo de propunere, este o idee buna, eu am renuntat la ideea de a mai raspunde la topicuri din motivul ca nu reusesc sa inteleg daca un topic are titlul explicit.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Graba strica treaba, si, de unde stii tu de ce nu am intrat in echipa?
Oricum, vad ca ai ceva cu mine, desi nu stiu din ce cauza...
Oricum, vad ca ai ceva cu mine, desi nu stiu din ce cauza...
Coddy- Membru activ
Am zis doar ca sa vad daca ti se pare normal, iar de unde stiu eu de ce ai fost scos e treaba mea.
Si in plus, nu am nimic cu tine
Si in plus, nu am nimic cu tine
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Nu e nici o problema acum. Doar... mi s-a parut putin cam ciudat modul de adresare. Atat.
Coddy- Membru activ
Buna ziua,
Se trimite la cos pentru ca asta este regulamentul. Sunt reguli, iar ele trebuiesc respectate.
Nu mai las topic-ul deschis pentru ca observ ca discutia degenereaza. Voi reveni cu un mesaj nou dupa ce vom lua o decizie in privinta titlurilor neexplicite. Nu va asteptati insa la eliminarea acestei reguli. S-ar crea un haos total pe forumul de suport.
Joseph, pe toate forumurile de suport banurile si warn-urile sunt permanente. Nu ne jucam de-a banul/warn-ul. Oferim deja sansa la 3 greseli pentru ca warn se acorda abia dupa ce ai gresit de 3 ori pentru acelasi lucru. Deja mi se pare o sansa in plus asta. Te asigur ca toti utilizatorii sunt tratati cat se poate de egal. Sau poate tu intelegi prin a trata in mod egal faptul ca cei ce gresesc nu merita sa fie sanctionati, ci lasati in voia lor la fel cum sunt si cei ce se preocupa totusi si de regulament.Joseph. a scris:Nimic nu este in regula pe acest forum, parerea mea. Warnurile/Banurile sunt permanente pentru unele persoane, dupa parerea mea utilizatorii nu sunt tratati in mod egal.
Tocmai asta e specific romanilor: se uita in traista vecinului. Rezum cam tot ce ar fi de spus aici la o singura intrebare: cati dintre cei care se implica in zona de suport au citit regulamentul macar o data pe acest forum? Sunt unii cu o vechime de 1 sau 2 ani aici si care nici nu stiu cum e structurat macar. Nu se poate asa ceva.Coddy a scris:Cei ce nu se implica deloc in sectiunea de suport si scriu mesaje doar la Discutii Generale sau comenteaza cele 3 pagini de sugestii. Astfel, ganditi-va ce numar de mesaje va obtine utilizatorul. - Fara vreo mustrare.
*titlu editat
Se trimite la cos pentru ca asta este regulamentul. Sunt reguli, iar ele trebuiesc respectate.
Nu mai las topic-ul deschis pentru ca observ ca discutia degenereaza. Voi reveni cu un mesaj nou dupa ce vom lua o decizie in privinta titlurilor neexplicite. Nu va asteptati insa la eliminarea acestei reguli. S-ar crea un haos total pe forumul de suport.
Buna ziua,
Am promis ca revin cu un raspuns. Gasiti raspunsul la aceasta sugestie citind noul anunt din cadrul forumului de suport.
Sugestie acceptata.
Am promis ca revin cu un raspuns. Gasiti raspunsul la aceasta sugestie citind noul anunt din cadrul forumului de suport.
Sugestie acceptata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Am o bara inutila pe forum si nu stiu cum sa scap de ea.
» a2a pagina la un subiect nu arata in regula
» Considerat rezolvat - o noua regula
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Propunere schimbasre regula generala si pedepsire administratori abuzivi
» a2a pagina la un subiect nu arata in regula
» Considerat rezolvat - o noua regula
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Propunere schimbasre regula generala si pedepsire administratori abuzivi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum