Modificare regulament, stergere warn-uri si modificari ale aspectului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Modificare regulament, stergere warn-uri si modificari ale aspectului
Modificare regulament, eliminare warn-uri si altele |
Bun gasit tuturor, Tinem sa va anuntam ca au loc pe forumul de suport cateva modificari. Acestea au fost discutate si aprobate in urma sugestiilor depuse de catre utilizatori. Iata despre ce este vorba: 1. Eliminarea sanctiunii pentru raspunsuri la topic-uri cu titluri neexplicite: Mai exact, utilizatorii care vor raspunde la topic-uri cu titluri neexplicite nu vor mai fi sanctionati! Atentie insa: sanctiunea ramane valabila in cazul in care un membru din staff avertizeaza autorul sa-si modifice titlul, iar acesta nu a facut-o inca. In acest caz veti fi mustrat daca raspundeti la acel topic. Bineinteles, cei care au primit sanctiune pentru asta pana acum vor ramane cu ea. Noua posibilitate nu se aplica si retroactiv. 2. Modificari ale aspectului pe forumul de suport: Poate ati observat deja ca pe forumul de suport au aparut noi modificari minore asupra aspectului. Speram sa fiti incantati de acestea si va asiguram ca toate au fost implementate pentru a va face cat mai placuta sederea aici. 3. Posibilitatea eliminarii warn-urilor: O sugestie propusa de mult timp si dorita de multi utilizatori. In urma discutiilor am stabilit ca este bine sa oferim aceasta oportunitate utilizatorilor forumului de suport, insa impunand cateva conditii. Asadar, puteti "scapa" de 1 warn daca indepliniti urmatoarele conditii:
Se poate elimina cel mult 1 warn la 6 luni, iar ban-urile raman ca si pana acum permanente (un membru banat nu mai poate solicita eliminarea unui warn). Mentionam ca solicitarile pentru eliminarea warn-urilor se trimit doar prin PM catre administratorul acestui forum. Va rugam sa nu trimiteti PM daca nu sunteti sigur ca indepliniti conditiile de mai sus pentru ca, evident, solicitarea se va respinge. Speram ca sunteti incantati de noile modificari. Pe curand! |
Cu stima, Echipa Forumgratuit |
Re: Modificare regulament, stergere warn-uri si modificari ale aspectului
Excelente "modificări". Cu siguranţă membrii forumului oficial de suport român vor fi mai fericiţi de data asta. Felicitări!
e mai bun regulamentul acum
Stiu ca , chestia cu eliminarae warmurilor a mai fost odata propusa si chiar sa aprobat dar din cauza userilor care postau mesaje doar pentru a realizarea acele 100 de mesaje sau puncte numai stiu exact sa scos ..Oricum felicitari pentru noile modificari in felul acesta suntem un forum mai flexibil ! :great:
Totusi, utilizatorilor banati cu sanctiune de acest fel (raspuns la topic inexplicit), va trebui sa le oferiti sansa la un nou cont. Pentru ca pe acel timp regula aceasta nu exista.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Nu se aplica retroactiv regulamentul !
Am inteles acest lucru din primul post.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
1. De ce ar fi necesar sa se trimita catre administrator? Ceilalti membrii din staff nu folosesc mesageria privata?
2. Forumul francez si-a schimbat complet infatisarea, nu mai exista regula ca toate forumurile de suport sa arata la fel? Ma refer la culori, banner, nu doar la artificii din CSS.
2. Forumul francez si-a schimbat complet infatisarea, nu mai exista regula ca toate forumurile de suport sa arata la fel? Ma refer la culori, banner, nu doar la artificii din CSS.
Data trecuta a fost pe baza punctelor si nu a functionat bine. Unii aveau puncte, desi mesaje nu, altii postau in Discutii generale doar pentru a avea puncte etc. Acum totul depinde de implicarea efectiva a utilizatorilor in zona de suport..razvan a scris:Stiu ca , chestia cu eliminarae warmurilor a mai fost odata propusa si chiar sa aprobat dar din cauza userilor care postau mesaje doar pentru a realizarea acele 100 de mesaje sau puncte numai stiu exact sa scos
Am mentionat deja ca nu are niciun efect noua modificare in dreptul utilizatorilor deja sanctionati. De astazi se va aplica.Stefanss a scris:Totusi, utilizatorilor banati cu sanctiune de acest fel (raspuns la topic inexplicit), va trebui sa le oferiti sansa la un nou cont. Pentru ca pe acel timp regula aceasta nu exista.
1. Pentru ca administratorii nu pot fi acuzati ca fac discriminare intre utilizatori si pentru ca administratorii sunt singurii care au acces la toate informatiile unui cont pe forumul de suport.Ina a scris:1. De ce ar fi necesar sa se trimita catre administrator? Ceilalti membrii din staff nu folosesc mesageria privata?
2. Nu, singura conditie este ca toate forumurile de suport sa se asemene ca infatisare, insa aspectul poate fi diferit de la un forum de suport la altul. Dovada este noul up-date facut de forumul de suport francez.
Legat de regula cu raspuns inexplicit...este interesanta si totusi nu. Ciudat nu? Ce exprimare de ...am. Si totusi are sens pentru mine: Eu am primit un warn pe alt cont pentru regula aia...warn care mi-a adus chiar banarea...
La partea cu eliminarea warnului: Da este interesant, mai ales ca eu am mai luat un warn de la Wisdom pe alt cont aproape degaba ( cica a fost o cearta dar tot el era cel care facea off topic aolo ), la fel si acum, cand mi-a dat warn pentru ca am dat Quote la un mesaj in care era expresia: Esti praf.
Ma rog, acelea sunt probleme mele personale pe care o sa le rezolv...cat de curand. Pana atunci am o intrebare pentru Kegan:
Traducerea tutorialelor ce..."greutate" are in balata +warn? Adica, ele practic nu sunt postate de mine, deci nu se poate incadra in cele 100 de mesaje...dar au vreo valoare(contributie)?
La partea cu eliminarea warnului: Da este interesant, mai ales ca eu am mai luat un warn de la Wisdom pe alt cont aproape degaba ( cica a fost o cearta dar tot el era cel care facea off topic aolo ), la fel si acum, cand mi-a dat warn pentru ca am dat Quote la un mesaj in care era expresia: Esti praf.
Ma rog, acelea sunt probleme mele personale pe care o sa le rezolv...cat de curand. Pana atunci am o intrebare pentru Kegan:
Traducerea tutorialelor ce..."greutate" are in balata +warn? Adica, ele practic nu sunt postate de mine, deci nu se poate incadra in cele 100 de mesaje...dar au vreo valoare(contributie)?
asteptam demult aceste modificari
Y2J, expresiile de acest gen nu sunt permise... poate pentru tine nu înseamnă mult lucru, dar ele însuşi aduc critici asupra unei persoane sau a unui aspect. Cred că se poate comenta şi fără ele, prin exprimări mult mai decente, mult mai frumoase. Din acest motiv se ajunge şi la warn. Dacă cu toţii ne-am vorbii mai frumos, ne-am respecta, nu am mai folosii cuvinte mult prea modificate din punct de vedere gramatical, cred că nu sâar ajunge la sacnţiuni de acest gen.
Deja derivăm de la subiectul acestui topic. Să ne oprim aici!
Deja derivăm de la subiectul acestui topic. Să ne oprim aici!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum