Considerat rezolvat - o noua regula
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Adaugarea regulei "Considerat ca fiind rezolvat"
Considerat rezolvat - o noua regula
Buna ziua. Propun adaugarea unei reguli, si anume Considerat ca fiind rezolvat! Asta va fi foarte util pentru utilizatorii ce folosesc functia de cautare avansata, cautand doar topicurile din categoria de suport. Daca topicul cu raspunsul corect (sau corect relativ) oferit se afla la cos acest topic devine inutil.
Multumesc !
Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre DaddyHelper in Mier Mai 30, 2012 7:50 pm, editata de 1 ori
Re: Considerat rezolvat - o noua regula
Daddy,adauga si un sondaj,iar la raspuns ma mai gandesc.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
DaddyHelper, va rog sa va editati primul mesaj si sa adaugati un sondaj conform regulilor acestei sectiuni. Multumesc!
Vizitato- Vizitator
Cum adica imposibil? Nu cred ca e imposibil sa muti un topic in Arhiva fara ca autorul sa fi spuis in mod obligatoriu "Rezolvat!". Se referea la asta, presupun...~papy~ a scris:Dady, nu cred ca e posibil acest lucru.
Nu prea cred ca regula sa fie aplicata, dar votez PRO, pentru ca nu ar strica cu nimic sa gasim raspunsul la intrebarea ce ne framanta mai usor. Atata timp cat raspunsul material, corect a fost oferit de catre un utilizator topicul nu isi are locul la gunoi... Poate autorul nu a avut timp sa raspunda la topic.
Sunt deacord cu aceasta sugestie. Daca a primit un raspuns bun atunci nu e bine sa se trimita la cos ca nu va gasi cel care foloseste functia de cautare cum a mai spus si.
Acest lucru este de mult dar trebuie ca stafful sa astepte circa 7 zile ca sa inchida topicul .
Deja exista aceasta regula cu considerat rezolvat.
Imi pare rau, dar deja exista functia de Topic Rezolvat
Sugestie arhivata.
Sugestie arhivata.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum