Propunere # SChimbare nick
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Propunere # Schimbare nume
Propunere # SChimbare nick
Rezumarea primului mesaj :
Ce ziceti ati fi de acord sa se faca o sectiune sau un topic in care sa se faca cereri de schimbare nick ? Mi se pare ceva mai eficient , deoarece conturile sunt cu activare , iar utilizatorul face altul cont dupa ceva vreme deoarece nu ii convine numele , iar automat e nevoit sa faca alta adresa de email daca nu mai are .
Astept raspunsuri .
# incercarea moarte n-are
Ce ziceti ati fi de acord sa se faca o sectiune sau un topic in care sa se faca cereri de schimbare nick ? Mi se pare ceva mai eficient , deoarece conturile sunt cu activare , iar utilizatorul face altul cont dupa ceva vreme deoarece nu ii convine numele , iar automat e nevoit sa faca alta adresa de email daca nu mai are .
Astept raspunsuri .
# incercarea moarte n-are
Re: Propunere # SChimbare nick
Schimbarea numelui o poti face trimitand un simplu MP unui administrator, nu este de loc greu, nu vad nicio parte buna in aceasta sugestie
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Mr.Pagnel a scris:Schimbarea numelui o poti face trimitand un simplu MP unui administrator, nu este de loc greu, nu vad nicio parte buna in aceasta sugestie
esti asa sigur? tu:)) eu ma rog de cei din staff de mai mult de 3 luni sa mi-l schimbe si ieri in sfarsit imi raspunsese Ina la pm.
Pai dacă pînă acum a fost staff-ul inactiv , ce vrei ? Au și ei oamenii viață personală . A fost doar o propunere , care mie mi sa părut a fi folositoare .Resgarde a scris:esti asa sigur? tu:)) eu ma rog de cei din staff de mai mult de 3 luni sa mi-l schimbe si ieri in sfarsit imi raspunsese Ina la pm.
Gandesti ca dadeam mesaje private cand ii vedeam online nu:|?
In fine sper sa se uite aici un administrator ,altfel nu se rezolva nimic plus ca nu inteleg cu ce v-ar deranja daca s-ar face asa ceva?
In fine sper sa se uite aici un administrator ,altfel nu se rezolva nimic plus ca nu inteleg cu ce v-ar deranja daca s-ar face asa ceva?
Scuza-ma, dar fiecare are o viata personala, mai importanta decat un forum si tu nu iti dai seama ca un administrator primeste in jur de 50 de MP si cred ca acum iti dai seama ca e greu sa le citesti pe toate...
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Pai tocmai de aceea,administratorii ar fi scutiti de inca 30 de mesaje private in plus.
Domnilor!Eu am votat NU din motivul ca putem trimite un PM ( Mesaj Privat) Administratorului , Kegan pentru o schimbare de nume pe forum!
Eu votez nu.O sa se faca spam,utilizatorii o sa vrea sa isi schimbe numele din zi in zi si o sa abuzeze de sectiune,ca asa-i romanu' .
Nu inteleg de ce ai vrea sa iti schimbi numele atat de des incat sa fie facuta o categorie?Ce motiv ai avea sa iti schimbi umele atat de des...doar daca esti cautat de FBI )
Nu inteleg de ce ai vrea sa iti schimbi numele atat de des incat sa fie facuta o categorie?Ce motiv ai avea sa iti schimbi umele atat de des...doar daca esti cautat de FBI )
Am votat cu da, dar ar trebuii sa se limiteze numarul de cereri si cei care vor abuza sa fie sanctionati.
Buna seara,
Pentru modificarea nickname-urilor se poate trimite un PM catre mine cu noul nume dorit. Numele poate fi schimbat doar daca este disponibil pe forumul de suport si daca administratorul decide ca numele ce urmeaza sa-l aiba contul respectiv nu este defaimator, jignitor, indescifrabil sau greu de citit.
Prin urmare aceasta sugestie nu-si are rostul. Un topic special pentru asta ar aduce mai multa munca staff-ului, lucru care poate fi evitat utilizandu-se PM-ul.
O seara buna!
Pentru modificarea nickname-urilor se poate trimite un PM catre mine cu noul nume dorit. Numele poate fi schimbat doar daca este disponibil pe forumul de suport si daca administratorul decide ca numele ce urmeaza sa-l aiba contul respectiv nu este defaimator, jignitor, indescifrabil sau greu de citit.
Prin urmare aceasta sugestie nu-si are rostul. Un topic special pentru asta ar aduce mai multa munca staff-ului, lucru care poate fi evitat utilizandu-se PM-ul.
O seara buna!
Sugestie respinsa. Arhivat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» topic la anunturi...pentru schimbare nick
» Interzicerea schimbarii nick
» nu vreau sa mai am umbra la nick
» Nick utilizator pe mijloc
» Un moderator poate sa modifice un nick name ?
» Interzicerea schimbarii nick
» nu vreau sa mai am umbra la nick
» Nick utilizator pe mijloc
» Un moderator poate sa modifice un nick name ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum