Propunere # SChimbare nick
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Propunere # Schimbare nume
Propunere # SChimbare nick
Ce ziceti ati fi de acord sa se faca o sectiune sau un topic in care sa se faca cereri de schimbare nick ? Mi se pare ceva mai eficient , deoarece conturile sunt cu activare , iar utilizatorul face altul cont dupa ceva vreme deoarece nu ii convine numele , iar automat e nevoit sa faca alta adresa de email daca nu mai are .
Astept raspunsuri .
# incercarea moarte n-are
Astept raspunsuri .
# incercarea moarte n-are
Re: Propunere # SChimbare nick
da este foarte buna ideea ma rog de kegan prin pm-uri de 2 luni si fara rezultat:)
da este foarte buna ideea ma rog de kegan prin pm-uri de 2 luni si fara rezultat:)
nu stiu ce sa zic dupa o sa vreti sa va schimbati niku din 2 in 2 zile credeti ca administratori au timp de lucrurile astea ?
.razvan a scris:nu stiu ce sa zic dupa o sa vreti sa va schimbati niku din 2 in 2 zile credeti ca administratori au timp de lucrurile astea ?
Are dreptate razvan.Credeti ca administratorii au timp de asa ceva?
Monsieur., vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
.razvan a scris:nu stiu ce sa zic dupa o sa vreti sa va schimbati niku din 2 in 2 zile credeti ca administratori au timp de lucrurile astea ?
Pai sa se faca o limita , odata la 2 saptamani !
neah..ce-l mai bine ar fi sa se faca prima schimbare 50 psoturi, a 2-a 75, a 3-a 100 si tot asa
votez nu
votez nu
votez , nu .. doar cei care sunt activi si ajuta pe fprum cu ceva .. merita .. parerea mea.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Sunt in totalitate de acrod cu .Richard , doar cei activi si care cunosc regulamentul merita de aceea votez NU.
Daca e sa se ia dupa post-uri ar fi o prostie , de ce? Daca as fi in locu unora sa fac un topic pentru cea mai mica problema ,maine mi-as schimba nick-ul a4-a oara,doar pentru cei care ajuta forum-ul ar trebuii sa se deschida aceasta sectiune
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» topic la anunturi...pentru schimbare nick
» Interzicerea schimbarii nick
» nu vreau sa mai am umbra la nick
» Nick utilizator pe mijloc
» Un moderator poate sa modifice un nick name ?
» Interzicerea schimbarii nick
» nu vreau sa mai am umbra la nick
» Nick utilizator pe mijloc
» Un moderator poate sa modifice un nick name ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum