Un moderator poate sa modifice un nick name ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Un moderator poate sa modifice un nick name ?
Am o intrebare : de exemplu exista optiune prin care moderatorii sa poata sa schimbe numel de utilizator dar fara ca si userii obisnuiti sa poata ?
Re: Un moderator poate sa modifice un nick name ?
Logic ca nu doar administratori !
De ce ?
Daca un moderator ar schimba numele userul nu mai poate folosi usernameul de logare
De ce ?
Daca un moderator ar schimba numele userul nu mai poate folosi usernameul de logare
Intrebare de ce ? Sicer din ultima fraza nu am inteles prea multe .Daca vrei sa-mi mai explici odata .
Scuze de dublu-post dar mie imi mai rasunde cineva la intrebare sau mai stau un an ?
Nu, nu este posibil asa ceva.Doar administratorii pot modifica numele utilizatorilor
Vizitato- Vizitator
Ar fi o devandata pe forumuri si chiar daca u nadministrator schimba username aceste ar trebui sa anunte inainte printr-un e-mail sau printr-un P.M daca nu astfel utilizatorul nu va sti username-ul nou si nu se va mai putea loga pe cont-ul curent
Asta stiu , vroiam doar sa stiu daca un moderator poate modifica numele userilor . Puteti inchide topicul
Momentan aceasta optiune nu exista =>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum poate un moderator/admin sa schimbe nick`ul?
» Cum pun nick-ul unui utilizator la Moderator?
» Am probleme cu rangurile de ,adica vreu sa ii dau cuiva Moderator sa zic si nu poate face nimic cu el
» daca-i dau la cineva moderator sau administrator nu poate sa imi "fure forumul ?"
» Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
» Cum pun nick-ul unui utilizator la Moderator?
» Am probleme cu rangurile de ,adica vreu sa ii dau cuiva Moderator sa zic si nu poate face nimic cu el
» daca-i dau la cineva moderator sau administrator nu poate sa imi "fure forumul ?"
» Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum