Platforma MyBB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Vreti sa se adauge platforma mybb??
Platforma MyBB
Rezumarea primului mesaj :
Eu as dori sa implementati si platforma mybb!!Este o platforma foarte folosita!!Aproape toate forumurile mari folosesc mybb!!Eu am incercat la alt host free sa adaug mybb numa nu m-am descurcat cu pa!!Voi daca adugati platforma mybb cu pa actual poate veti mai atrage cativa membri noi!!
Eu as dori sa implementati si platforma mybb!!Este o platforma foarte folosita!!Aproape toate forumurile mari folosesc mybb!!Eu am incercat la alt host free sa adaug mybb numa nu m-am descurcat cu pa!!Voi daca adugati platforma mybb cu pa actual poate veti mai atrage cativa membri noi!!
Re: Platforma MyBB
Asa poate sa puna si vbulletin ..
Idem cu spacerb, daca e posibil da.
Idem cu spacerb, daca e posibil da.
Black Fire a scris:Doamne,eu nu inteleg.Chiar F.G duce lipsa de platforme?[sau ce e aia "MyBB"]
Votat nu...
de ce votezi daca nu stii ce e aia mybb??Tu ai dat postul ala numa asa sa te bagi in treaba!!
Cand ai sa stii despre ce e vorba credk ai putea sa votezi!!
In momentul actual phpbb ne ofera aproape aceleas facilitati ca si mybb.
+ca NU se stie daca cei de la mybb vor accepta sa puna platforma lor pe aceste forumuri.
+ca NU se stie daca cei de la mybb vor accepta sa puna platforma lor pe aceste forumuri.
dannythareboss a scris:In momentul actual phpbb ne ofera aproape aceleas facilitati ca si mybb.
pai de ce nu??Inca chiar se bucura ca o frima de hosting folosit vor sa adauge o platforma de-al lor!!
vbulletin nu va fi niciodata aici..si cred ca nici mybb pentru ca degeaba strange-ti un numar urias de voturi!
Pentru ca Tehnicieni decid!
asa o intrebare !
nu vreti si domeni pe gratis ? cu dns,subdomenii etc??
Pentru ca Tehnicieni decid!
asa o intrebare !
nu vreti si domeni pe gratis ? cu dns,subdomenii etc??
ViSsse a scris:k1ll.Zorr a scris:Este bun cum este asa!
FGul inca nu are nevoie de mybb!
Votat nu!
de ce na-re??Hai da-ne un exemplu!!
tot nu mi-ai raspuns la intrebare :l
k1ll.Zorr a scris:pai are "aproape" aceleasi "chesti"
mie unul imi este indeajuns phpbb-u
inca o intrebare
Numa tuesti pe hostul acesta??
Nu vedeti ca la fiecare post importiva propuneri mele am gasit o intrebare care aduce mereu la alta!!Voi raspundeti numa asa sa va aflati in treaba!!
Visse mai intai invata sa scrii, apoi sa faci o sugestie.Nu e nevoie de mybb, cu putina inteligenta, cunostinte si inspiratie poti convertii o tema si nu mai ai nevoie de acea platforma.Si in plus cei de la firma n-or sa vrea sa o punem ca o sa-si piarda clientii => nu tu clienti, nu tu bani, nu tu myBB si o sa se desfiinteze.
Contra!
Contra!
Vizitato- Vizitator
Bambi a scris:Visse mai intai invata sa scrii, apoi sa faci o sugestie.Nu e nevoie de mybb, cu putina inteligenta, cunostinte si inspiratie poti convertii o tema si nu mai ai nevoie de acea platforma.Si in plus cei de la firma n-or sa vrea sa o punem ca o sa-si piarda clientii => nu tu clienti, nu tu bani, nu tu myBB si o sa se desfiinteze.
Contra!
o intrebare:
de ce sa isi piarda clienti chiar din contra o sa fie mult mai mmulti + ca mybb e gratuit si ei isi scot malaiul din google adwords si google adsense
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Tema IPB/MyBB
» [Proiect] Statistici MyBB RC 2.0
» problemă platformă
» Platforma nu se mai incarca !
» Platforma IPB pe forumgratuit
» [Proiect] Statistici MyBB RC 2.0
» problemă platformă
» Platforma nu se mai incarca !
» Platforma IPB pe forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum