Banarea ip-urilor dinamice
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Crearea unui sistem de banare a IP-urilor dinamice !
Banarea ip-urilor dinamice
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor ! In ultimul timp am banat si sters pe forumul meu 15 conturi diferite care s-au dovedit a fi ale aceluiasi utilizator ! Am banat adresele de emai si ip dar cum in ziua de astazi majoritatea ip-urilor sunt dinamice (se schimba automat la interval scurt de timp) metoda de banare ip nu mai este eficienta !
Ma gandeam ca poate este posibil sa se faca ceva pentru banarea acestor ip-uri dinamice !
Salutare tuturor ! In ultimul timp am banat si sters pe forumul meu 15 conturi diferite care s-au dovedit a fi ale aceluiasi utilizator ! Am banat adresele de emai si ip dar cum in ziua de astazi majoritatea ip-urilor sunt dinamice (se schimba automat la interval scurt de timp) metoda de banare ip nu mai este eficienta !
Ma gandeam ca poate este posibil sa se faca ceva pentru banarea acestor ip-uri dinamice !
Ultima editare efectuata de catre BODO.jr in Dum Iun 26, 2011 5:43 am, editata de 1 ori
Re: Banarea ip-urilor dinamice
PRO.
Asa mi s-a intamplat si mie.
Asa mi s-a intamplat si mie.
Votul meu este da!
M-am gandit ceva timp la aceasta propunere, ba chiar am citit si niste articole despre ip, proxy, servere, ban, adica cum funtioneaza toate astea..
Cred ca este posibil, cel putin sper ca pe forumgratuit se va pune in functiune aceasta propunere..
M-am gandit ceva timp la aceasta propunere, ba chiar am citit si niste articole despre ip, proxy, servere, ban, adica cum funtioneaza toate astea..
Cred ca este posibil, cel putin sper ca pe forumgratuit se va pune in functiune aceasta propunere..
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Votul meu este da ^^
Va rog sa va editati mesajele si sa va argumentati voturile daca doriti ca mesajele dvs. sa mai ramana aici si sa nu fie mutate la cos.
Nu este acelasi user .sandulosii a scris:Bodo.jr tu cate ai facut cont
Bodo
Am votat DA.
De ce? Pai am fost motivat de ce au spus cei de mai sus !
Eu am IP dinamic,desi am fibre power..
Eu inainte aveam IP static,dar cand era banat pe dieferite srvere cs,etc ...nu-mi placea.Si multe altele.La noul abonament am cerut IP dinamic.
Oricum am votat DA.Majoritatea au IP-uri dinamice...si ti-e greu sa scapi de ei,mai ales atunci cand mai sunt si plagiatori..
Eu inainte aveam IP static,dar cand era banat pe dieferite srvere cs,etc ...nu-mi placea.Si multe altele.La noul abonament am cerut IP dinamic.
Oricum am votat DA.Majoritatea au IP-uri dinamice...si ti-e greu sa scapi de ei,mai ales atunci cand mai sunt si plagiatori..
TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2011
Ar fi o cale: blocarea mac-ului, insa nu sunt sigur daca este posibil sau daca este eficienta metoda. Votul meu e nu. De ce? Pentru ca s-ar putea sa fie blocati si alti utilizatori nevinovati
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Da, sunt de acord, avand in vedere ca am probleme in gen si pot spune ca e extrem de deranjant.
Vot da, dar nu prea cred ca se va aplica asa ceva...
Eu sunt total contra, in primul rand s-ar pierde foarte multi mebri si ar scadea activitatea, deci nu este bine.
Votul meu se duce spre nu.
Votul meu se duce spre nu.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Banarea IP-urilor dinamice
» Banarea pe forumul de suport
» Personalizarea hastag-urilor
» Dezactivarea Widget-urilor
» Modificarea widget-urilor
» Banarea pe forumul de suport
» Personalizarea hastag-urilor
» Dezactivarea Widget-urilor
» Modificarea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum