Banarea ip-urilor dinamice
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Crearea unui sistem de banare a IP-urilor dinamice !
Banarea ip-urilor dinamice
Salutare tuturor ! In ultimul timp am banat si sters pe forumul meu 15 conturi diferite care s-au dovedit a fi ale aceluiasi utilizator ! Am banat adresele de emai si ip dar cum in ziua de astazi majoritatea ip-urilor sunt dinamice (se schimba automat la interval scurt de timp) metoda de banare ip nu mai este eficienta !
Ma gandeam ca poate este posibil sa se faca ceva pentru banarea acestor ip-uri dinamice !
Ma gandeam ca poate este posibil sa se faca ceva pentru banarea acestor ip-uri dinamice !
Ultima editare efectuata de catre BODO.jr in Dum Iun 26, 2011 5:43 am, editata de 1 ori
Re: Banarea ip-urilor dinamice
Va rog sa va editati primul mesaj si sa adaugati un sondaj conform regulilor acestei sectiuni. Multumesc!
Chiar daca s-ar putea bana,ar intra cu proxy.
Nu toti copii de 12 ani stiu de proxy.AxelFun a scris:Chiar daca s-ar putea bana,ar intra cu proxy.
Foarte buna ideea, am patit si eu acelasi lucru.
Acest lucru nu cred ca ar fi posibil pentru ca nu cred ca ar exista o metoda prin care sa excluzi un membru pe adresa IP daca are ip rotabil. Poate daca ar primi ban pe Ip la logarea pe contul respectiv si ip-ul sa fie intodeauna actualizat.
Nu ma pricep la acest domeniu si nu vreau sa spun o prostie. Daca se poate ar fi bine, daca nu asta e.
Votul meu este DA
Nu ma pricep la acest domeniu si nu vreau sa spun o prostie. Daca se poate ar fi bine, daca nu asta e.
Votul meu este DA
Vizitato- Vizitator
Da $tefan dar daca se restarteaza modemul ,automat se schimba si IP-ul deci nu are cum sa il mai recunosca baza de date a forumului...eu as zice ca un ban pe Proxy ar fi solotia.
Deasemenea si votul meu este DA
Deasemenea si votul meu este DA
Sar putea face ca pe serverele de cs (am dat si eu un exemplu la care ma pricep) sa se dea ban la ip pe clasa, adica adaugand un .0 la ip si astfel, chiar daca ip-ul i se schimba, banatul nu va mai putea intra.
Se poate si acum acest lucru. Nu este recomandabil pentru ca nu se stie pe cine mai banati din clasa respectiva de IP-uri - s-ar putea sa ramineti chiar dumneavoastra pe dinafara cum au patit altii.aRtech1 a scris:Sar putea face ca pe serverele de cs (am dat si eu un exemplu la care ma pricep) sa se dea ban la ip pe clasa, adica adaugand un .0 la ip si astfel, chiar daca ip-ul i se schimba, banatul nu va mai putea intra.
Eu nu am auzit pina acum de o solutie pentru banarea IP-urilor dinamice, daca o aflati sa ne-o spuneti si noua si poate o vor implementa si tehncienii
Ina,poate tehnicienii pentru ca sunt tehnicieni au mai multe cunostinte in acest domeniu decat noi si poate daca aceasta propunere va fi innaintata catre ai,o sa se faca ceva in acest sens !
Multumesc !
Multumesc !
aRtech1 a scris:Nu toti copii de 12 ani stiu de proxy.AxelFun a scris:Chiar daca s-ar putea bana,ar intra cu proxy.
Foarte buna ideea, am patit si eu acelasi lucru.
eu nu am intrat cu proxy am avut o metoda mai usoara cu forumul tau
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Banarea IP-urilor dinamice
» Banarea pe forumul de suport
» Personalizarea hastag-urilor
» Dezactivarea Widget-urilor
» Modificarea widget-urilor
» Banarea pe forumul de suport
» Personalizarea hastag-urilor
» Dezactivarea Widget-urilor
» Modificarea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum