Pe forumurile gratuite sunt permise discuţii despre politică?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pe forumurile gratuite sunt permise discuţii despre politică?
Bună ziua!
Aş dori să deschid pe forumul meu o secţiune cu cercetări despre o societate perfectă, loc în care vor apărea cu siguranţă şi discuţii politice mai aprinse. Dacă voi face tot posibilul să evit atacuri la persoană şi să evit orice încălcare a regulilor deja menţionate, este permis aşa ceva sau contravine vreuneia dintre regulile forumgratuit pe care eu nu am observat-o?
Vă mulţumesc!
Aş dori să deschid pe forumul meu o secţiune cu cercetări despre o societate perfectă, loc în care vor apărea cu siguranţă şi discuţii politice mai aprinse. Dacă voi face tot posibilul să evit atacuri la persoană şi să evit orice încălcare a regulilor deja menţionate, este permis aşa ceva sau contravine vreuneia dintre regulile forumgratuit pe care eu nu am observat-o?
Vă mulţumesc!
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam Mar 19, 2011 2:29 pm, editata de 1 ori (Motiv : Marcarea topicului ca fiind rezolvat)
Re: Pe forumurile gratuite sunt permise discuţii despre politică?
Da, desigur, este permis
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Mulţumesc, DarkStar, pentru răspunsul prompt! Aşa mă gândeam şi eu, doar că aştept şi părerea unui membru din staff, pentru a nu mă hazarda să deschid o secţiune pe care apoi să fiu nevoit s-o şterg, făcând o nedreptate celor care vor fi investit timp în a scrie despre subiectul respectiv.
Pe forumul dumneavoastra puteti discuta despre orice, cita vreme nu incalcati conditiile generale. O discutie despre politica va necesita probabil supravegherea pentru a nu permite postarea de injuraturi si glumite/poze deocheate, in rest e totul in regula. Daca va cunoasteti utilizatorii si stiti ca nu va degenera discutia, nu trebuie sa va faceti probleme.
Mulţumesc! Am marcat topicul ca fiind rezolvat.
Cu placere!
Rezolvat -> inchis
Rezolvat -> inchis
Subiecte similare
» Discutii despre o carte, sau mai multe
» Discutii, pareri si sugestii despre anunturile facute pe forumgratuit
» Despre MyFreeCopyRight
» Se poate ca la inregistrarea membrilor pe forum sa fie permise doar anumite nume de utilizator?
» Domenii gratuite
» Discutii, pareri si sugestii despre anunturile facute pe forumgratuit
» Despre MyFreeCopyRight
» Se poate ca la inregistrarea membrilor pe forum sa fie permise doar anumite nume de utilizator?
» Domenii gratuite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum