Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Credeti ca ideea este buna?
Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit ca membrii sa poata posta in o anumita sectiune doar de cateva ori pe minute/ore/zile/saptamani/luni.
Spunetiva parerea !
M-am gandit ca membrii sa poata posta in o anumita sectiune doar de cateva ori pe minute/ore/zile/saptamani/luni.
Spunetiva parerea !
Re: Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
Nu ma enerveaza...dar miam zis parerea si in plus e si adevarat:)
Avind in vedere citeva situatii ce pot apare, eu cred ca propunerea este buna. De exemplu in cadrul sectiunilor de divertisment, sau pentru anumite jocuri de roluri... Vot da.
N-ar fi bine, un membru are cale gratuita de a posta, ca unii mai vor sa faca si contra regulamentului, nu te doare mana sa dai un avertisment sau ban.Nu cred ca din 10k utilizatori 100 sunt contra regulamentului.Este raspunderea ta ca administrator sa-ti ingrejesti membrii, nu sa faca cineva asta pentru tine.Daca nu esti in stare, nu mai iti face forum sau sterge toate conturile, mare branza.
E platforma gratuita, daca voi ne oferiti noua, administratorilor, drept gratuit de a face cate forumuri dorim, noi de ce sa nu le oferim membriilor drept gratuit de a posta cat vor.
In acest caz, pentru forumurile de diverse, saracii oameni si-au facut forum tocmai sa se discute atata, si multe forumuri au categoria diverse, daca va e teama de spam, nu le oferiti membriilor cale libera de a face.
Cum exista atatea forumuri populate si nu s-au plans ca sunt invadate de membrii ce posteaza aiurea? Probabil ca-s administratori foarte buni.
E platforma gratuita, daca voi ne oferiti noua, administratorilor, drept gratuit de a face cate forumuri dorim, noi de ce sa nu le oferim membriilor drept gratuit de a posta cat vor.
In acest caz, pentru forumurile de diverse, saracii oameni si-au facut forum tocmai sa se discute atata, si multe forumuri au categoria diverse, daca va e teama de spam, nu le oferiti membriilor cale libera de a face.
Cum exista atatea forumuri populate si nu s-au plans ca sunt invadate de membrii ce posteaza aiurea? Probabil ca-s administratori foarte buni.
Vizitato- Vizitator
Din toate argumentele contra, putine sint justificate. Practic ne analizati pe noi ca administratori daca sintem buni sau nu? Discutam optiunea aici, nu administratorii de forum. Ca orice optiune, si aceasta poate fi activata sau nu. Cine nu o doreste, o poate dezactiva. Ramine problema, daca s-ar putea activa, ar fi utila cuiva? Sint situatii in care e nevoie de ea? Ar face ca forumul sa fie mai usor de utilizat? Se poate realiza acelasi lucru prin alte mijloace, fara a fi nevoie de implementarea a ceva nou in PA?
Din ce inteleg de la dumneavoastra, orice usureaza munca unui administrator este neavenit, pentru ca administratorii de forum trebuie fie sa stea ei non-stop sa pazeasca forumul, fie sa aiba un staff disproportionat de mare pentru acelasi motiv. Ei bine, nu sint de acord cu asta. Orice usureaza munca administratorului si nu ingreuneaza administrarea forumului este binevenit.
Din ce inteleg de la dumneavoastra, orice usureaza munca unui administrator este neavenit, pentru ca administratorii de forum trebuie fie sa stea ei non-stop sa pazeasca forumul, fie sa aiba un staff disproportionat de mare pentru acelasi motiv. Ei bine, nu sint de acord cu asta. Orice usureaza munca administratorului si nu ingreuneaza administrarea forumului este binevenit.
Ar fi o optiune foarte buna pentru forumurile tip "joc de rol" cum a spus si Ina
Votez "Da"
Votez "Da"
Justin- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 18/05/2011
Mulțumiri : 0
Ina a scris:Din toate argumentele contra, putine sint justificate. Practic ne analizati pe noi ca administratori daca sintem buni sau nu? Discutam optiunea aici, nu administratorii de forum. Ca orice optiune, si aceasta poate fi activata sau nu. Cine nu o doreste, o poate dezactiva. Ramine problema, daca s-ar putea activa, ar fi utila cuiva? Sint situatii in care e nevoie de ea? Ar face ca forumul sa fie mai usor de utilizat? Se poate realiza acelasi lucru prin alte mijloace, fara a fi nevoie de implementarea a ceva nou in PA?
Defapt ina, ei se dau mari ca ei fac de toate, dar nu stiu cum sa ai un forum foarte populat... Ei zic ca stiu sa munceasca, dar sunt sigur ca toti o sa activeze aceasta optiune daca s-ar activa...
In unele cazuri poate fi buna optiunea. Votez da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Asa este! In unele cazuri poate fi utila, deci votul meu este da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Eu sunt de acord . Adica este o idee buna
Sunt deacord cu Ina, sunt sigur ca ea a argumentat perfect votul de da pe care l-am "ales" si eu.
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Este o idee buna.
Da, sunt de acord.
Spre exemplu am vazut pe multe forumuri sectiunea Jocuri, in care sunt topicuri spamistice. E greu sa te ocupi chiar de fiecare membru si sa ii dau mereu warn, mai ales ca risti sa ti-i pierzi.
Spre exemplu am vazut pe multe forumuri sectiunea Jocuri, in care sunt topicuri spamistice. E greu sa te ocupi chiar de fiecare membru si sa ii dau mereu warn, mai ales ca risti sa ti-i pierzi.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Accesul la o anumita sectiune pe baza sistemului de puncte
» Cum sa dau rank unui player (Moderator doar la o anumita sectiune)
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» Cum pot pune un nr de posturi pentru a putea posta in accea sectiune
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
» Cum sa dau rank unui player (Moderator doar la o anumita sectiune)
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» Cum pot pune un nr de posturi pentru a putea posta in accea sectiune
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum