Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Credeti ca ideea este buna?
Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
M-am gandit ca membrii sa poata posta in o anumita sectiune doar de cateva ori pe minute/ore/zile/saptamani/luni.
Spunetiva parerea !
Spunetiva parerea !
Re: Un membru sa poata posta intr-o anumita sectiune de X ori.
Poti te rog sa-mi explici prin ce e diferita optiunea de control flood?
Adica de exemplu cum e aici la "prezentari forumuri" (adica ca poti posta o data pe zii), ca sa nu se incalce regula aceasta sa poata adauga DOAR la acel forum(uri).
Controlul flood iti permite sa postezi pe INTREG forumul la un anumit timp. Optiunea pe care o zic eu e pe un unul sau mai multe forumuri. Sper ca am fost destul de explicit
Controlul flood iti permite sa postezi pe INTREG forumul la un anumit timp. Optiunea pe care o zic eu e pe un unul sau mai multe forumuri. Sper ca am fost destul de explicit
Contra, deoarece pe tine nu te doare mana sa dai o avertizare ca nu asculta membrul, sau un ban.Poti chiar sa-i restrictionezi sa mai posteze in acea sectiune.
Vizitato- Vizitator
off:Am o intrebare,de cand 66+33=100?
on:Pro,pentru ca daca ai un forum foarte populat ,nu stai tu la 100 membrii sa le dai o avertizare!
on:Pro,pentru ca daca ai un forum foarte populat ,nu stai tu la 100 membrii sa le dai o avertizare!
Deci incaodata, aceasta platforma va ofera prea multe facilitati deja, cel mai bine ar fi sa nu mai fie gratuita, sa vezi cat tanjesti dupa sa mai ai un forum unde doar sa ai drept de moderare si postare, nu cu nu stiu cate facilitati.Dar v-ati obisnuit prost.Ada, alias Motanica, la 10 ani m-as ocupa de scoala, as tace, nu te da deasteapta, nu esti DELOC! Se vede !Motanica a scris:off:Am o intrebare,de cand 66+33=100?
Daca ai forum populat ai responsabilitati.Exemplu: Basescu, are tara populata, are responsabilitatea sa se ocupe de fiecare in parte, nu sa aiba robotei care sa se ocupe de oameni, dar totusi nu stie, nu-si merita titlul.Tu ai niste responsabilitati daca ai forum populat, nu-ti trebuie robotei sa faca treaba in locul tau.
Ma mir ca nu cereti robot care sa faca membrii sa se inregistreze pe forum, care sa dea el moderator, care sa va ingrijasca intreg forumul.
Va faceti forum, sunteti pe cont propriu, daca va mai ajuta alti oameni e altceva, dar daca va ajuta robotii veti avea cel mai varza forum !
Vizitato- Vizitator
off: Sa sti ca si Basescu are cativa roboti
Si ca ma ocup de scoala!
on:Ai sta tu la 200 de utilizatori zilnic sa ii mustrezi??NU! De aceea e buna optiunea asta!
off:am 11!
Si ca ma ocup de scoala!
on:Ai sta tu la 200 de utilizatori zilnic sa ii mustrezi??NU! De aceea e buna optiunea asta!
off:am 11!
Da, asi sta, doar de dragul de a ma simti bine ca nu-s lenes.
Vizitato- Vizitator
pai soparla tu ce ai face daca ar trebuii s platesti??
eu nu cred ca ai platii si teai muta pe alta platforma...gratuita..
Ultima editare efectuata de catre k1ll.Zorr in Mar Mar 22, 2011 6:49 pm, editata de 2 ori (Motiv : La cererea lui Ezlidor)
Eu v-am zis, deja veniti cu sugestii praf.Nu realizati ca toate aceste sugestii costa timp, voi doar stati si postati.Fiti mai intelegatori, munciti.Motanica, nu cred ca o sa ai tu in viata succesul sa ai forum asa de populat ( al tau e varza, sincer, 250 de utilizatori sau cat ai sunt egal cu 14 la mine, chiar am mai multe posturi ca tine la doar 14 useri).k1ll.Zorr a scris:pai soparla tu ce ai face daca ar trebuii s platesti??
asa ca te rog scutestene..
Va ofera luky prea multe facilitati, nu va bucurati de ele, sunteti aroganti, mereu va ganditi numai la voi sa va fie bine.Cum de stafful forumgratuit ( are de aface cu 10k membrii ) si totusi se descurca si nu se plang si cer nu stiu ce robotei ? Sunt mai destepti ca voi? Mai rabdatori ? Da, sunt !
Vizitato- Vizitator
k1ll.Zorr, va rugam sa va editati primul mesaj si sa va adaugati argumentele ... si inca ceva, ai grija pe viitor cum te adresezi altor membrii, daca vei ca te enerveaza, pastreaza-ti nervii pentru tine ...
Sa fim seriosi, in ce forum 100 de utilizatori or sa incalce regulamentul pe zi intr-o singura sectiune ? ... poti creea un regulament in limba romana ca sa-l inteleaga toti si cred ca o sa tina cont de el majoritatea (adica > 90%) ... si chiar, ce e asa greu sa stergi un mesaj sau sa dai o sanctiune ... daca vrei sa ai un forum bun si cu vizitatori, pai fa-l serios ... lasa implementarea de tot felul de "chestii" care mai mult ti-ar ingreuna site-ul ...
... vot: NU!
Sa fim seriosi, in ce forum 100 de utilizatori or sa incalce regulamentul pe zi intr-o singura sectiune ? ... poti creea un regulament in limba romana ca sa-l inteleaga toti si cred ca o sa tina cont de el majoritatea (adica > 90%) ... si chiar, ce e asa greu sa stergi un mesaj sau sa dai o sanctiune ... daca vrei sa ai un forum bun si cu vizitatori, pai fa-l serios ... lasa implementarea de tot felul de "chestii" care mai mult ti-ar ingreuna site-ul ...
... vot: NU!
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Accesul la o anumita sectiune pe baza sistemului de puncte
» Cum sa dau rank unui player (Moderator doar la o anumita sectiune)
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» Cum pot pune un nr de posturi pentru a putea posta in accea sectiune
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
» Cum sa dau rank unui player (Moderator doar la o anumita sectiune)
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» Cum pot pune un nr de posturi pentru a putea posta in accea sectiune
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum