Staff mai activ si mai mult la numar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 7 • Distribuiţi
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Doriti staff mai mult si mai activ?
Staff mai activ si mai mult la numar
Rezumarea primului mesaj :
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
Re: Staff mai activ si mai mult la numar
Buna ziua,
Degeaba ajungem la concluzia ca sunt necesari noi membri in staff daca nu exista persoane potrivite pentru acest lucru. Nu oricine poate ocupa un loc in staff, deci pentru asta trebuie sa dovedeasca faptul ca merita. Daca se va solicita doar ajutor si nu se va contribui si cu intentia de a ajuta pe altii, nimic bine nu se va construi pe forumul de suport. Si nu, nu sunt banati degeaba, ci pentru ca nu citesc si nu respecta regulamentul.
Degeaba ajungem la concluzia ca sunt necesari noi membri in staff daca nu exista persoane potrivite pentru acest lucru. Nu oricine poate ocupa un loc in staff, deci pentru asta trebuie sa dovedeasca faptul ca merita. Daca se va solicita doar ajutor si nu se va contribui si cu intentia de a ajuta pe altii, nimic bine nu se va construi pe forumul de suport. Si nu, nu sunt banati degeaba, ci pentru ca nu citesc si nu respecta regulamentul.
Tu ceri ajutor, asa e? Si ce oferi in schimb? Concluzia este ca nu este potrivit pentru staff! Asa este fiecare!Kocos a scris:deoarece membrii pun intrebarii dar deseorii membrii raspund sau nu raspunde nimeni .
Si nici tu! Fiecare isi are viata personala! S-a vorbit despre asta de sute de ori!Kocos a scris:Staff-ul nu se inghesuie sa raspunda la intrebarile membrilor , Ori nu vor ori nu sunt activi dar sar putea sa fie ambele .
Foarte urat spus! De ce credeti ca in viata personala se incadreaza si netul? Daca nu a oferit ceva pe net asta nu inseamna ca si in viata reala. Poate in viata reala e un om foarte amabil...Kocos a scris:deoarece lumea devine tot mai zgarcita
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Kegan a scris:Buna ziua,
Bine spus Kegan.Ai perfecta dreptate.
Asta este parerea mea.Cei din Stafful ForumGratuit Au postat si au lucrat mai mult decat zeci de mii de forumuri.Bravo lor.De exemplu DarkStar si alt membri din staff cate mesaje au!
Nu este vorba de mesaje ci de devotamentul lor!
Gassy- Membru activ
Liberty # WesTcs a scris:Asta este parerea mea.Cei din Stafful ForumGratuit Au postat si au lucrat mai mult decat zeci de mii de forumuri.Bravo lor.De exemplu DarkStar si alt membri din staff cate mesaje au!
Numarul mesajelor nu conteaza, important este ca membrii sa se ajute intre ei...dar, din pacate, mai avem pana atunci
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Este adevarat ca multi sunt incepator si trebuie sustinuti, insa, candva devin si ei din ce in ce mai priceputi, si ar trebui sa se rasplateasca pentru ca era si el ajutat! Asta de exemplu fac si eu acum!
DarkStar, cum am mai spus si eu mai sus, nu mesajele e cel mai important!
DarkStar, cum am mai spus si eu mai sus, nu mesajele e cel mai important!
Gassy- Membru activ
si eu as dori designer si moderatori pe forum.... dar daca ar fi toti la un loc nu se intelege nimica .
Un subiect de discutie inutil. Credeti ca exista o sumedenie de membri care sa fie potriviti pentru staff? Daca era asa, atunci cred ca nici nu mai aparea acest subiect, dar pe cine sa pui in staff atunci cand nimeni nu e potrivit?
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Ar fi mai bine sa fie mai mult staff pe forum.mai repde ne vom descurca
Domnilor! Eu am votat NU , deoarece cei din stafful nostru au si ei o viata persoanala , liceu s.a.m.d! Eu respect regulamentul dar toti stim ca nu putem toti sa avem o sansa la un rank pe forumul de suport.
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum pot adauga butoate cu numar de mesaje,numar de membri,ultimul membru etc?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum