Staff mai activ si mai mult la numar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7 • Distribuiţi
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Doriti staff mai mult si mai activ?
Staff mai activ si mai mult la numar
Rezumarea primului mesaj :
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
Re: Staff mai activ si mai mult la numar
just.m1ky, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Aceasta fiind a treia abatere=>warn2
Mulţumesc pentru înţelegere!
Aceasta fiind a treia abatere=>warn2
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nu.
In primu rand , stafful nu poate fi pe forum tot timpu , si totusi , forumul merge bine .
Cat despre partea cu mai multi oameni in staff .... Mai bine mai putini si buni , decat multi si prosti .
In primu rand , stafful nu poate fi pe forum tot timpu , si totusi , forumul merge bine .
Cat despre partea cu mai multi oameni in staff .... Mai bine mai putini si buni , decat multi si prosti .
Staff-ul nu poate sa fie mereu online deoarece fiecare dintre noi are o viata privata (scoala,odihna,joaca etc.).Membri mai multi in staff ar fi daca ar indeplini cerintele nescrise pentru a intra in categoria de staff dorita si evident daca ar respecta regulamentul.
Sa discutam din alt punct de vedere. Voi vreti mai multe persoane in staff, dar nu sunteti multi care va inghesuiti sa ii ajutati pe altii. Daca ar fi mai multi membri care sa ajute la rezolvarea problemelor de pe acest forum, atunci poate ar fi si stafful mai "stufos". Ganditi-va la asta. Respectati regulile forumului si ajutati-i pe cei care au nevoie de ajutor, dar faceti-o constant (nimeni nu va obliga sa raspundeti la subiectele la care nu stiti rezolvarea), si cine stie, poate intr-o zi, veti face parte din staff.
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
DarkStar a scris:Sa discutam din alt punct de vedere. Voi vreti mai multe persoane in staff, dar nu sunteti multi care va inghesuiti sa ii ajutati pe altii. Daca ar fi mai multi membri care sa ajute la rezolvarea problemelor de pe acest forum, atunci poate ar fi si stafful mai "stufos". Ganditi-va la asta. Respectati regulile forumului si ajutati-i pe cei care au nevoie de ajutor, dar faceti-o constant (nimeni nu va obliga sa raspundeti la subiectele la care nu stiti rezolvarea), si cine stie, poate intr-o zi, veti face parte din staff.
Ai perfecta dreptate.Si forumul merge chiar foarte bine
Majoritatea membrilor au votat Da. Daca ar aplica aceasta propunere nu ar putea fi obligati cei din staff sa stea 24 din 24 online. Spre deosebire de cei dependenti de internet ,membri staff mai au si ei viata personala.
La help.forumgratuit.ro nu le trebuie staff numeros ci staff serios.
Votez NU.
Votez NU.
Vizitato- Vizitator
DarkStar a scris:Sa discutam din alt punct de vedere. Voi vreti mai multe persoane in staff, dar nu sunteti multi care va inghesuiti sa ii ajutati pe altii. Daca ar fi mai multi membri care sa ajute la rezolvarea problemelor de pe acest forum, atunci poate ar fi si stafful mai "stufos". Ganditi-va la asta. Respectati regulile forumului si ajutati-i pe cei care au nevoie de ajutor, dar faceti-o constant (nimeni nu va obliga sa raspundeti la subiectele la care nu stiti rezolvarea), si cine stie, poate intr-o zi, veti face parte din staff.
Mi se pare normal ce zici.
Noi membrii, nu prea ne straduim sa-i ajutam pe altii, cuiva ii este lene sa scrie 2-3 propozitii pentru a ajuta pe altii, incalca regulile si altele... dupa care mai vrem si in staff.
Doua fraze:
- Respecta si vei fi respectat ( Ma refer la reguli )
- Ajuta si vei fi ajutat ( Ma refer la categoria de suport )
Am votat si eu da ... dar nu mi se pare corect ca ei sa fie mai activi daca sunt presati de timp ... ei intra cand pot nu cand vor membri sa le rezolve problemele ...au si ei o viata proprie nu trebuie sa stea ca "disperatii" in fata in unui calculator ca sa ajute oamenii .
Membri staff nu sunt obligati sa ofere suport membrilor. Ei trebuie sa se asigure ca nici un membru al acestui forum, nu incalca regulamentul interior.
Toti doriti sa votati da pentru ca doriti sa faceti parte din staff. Daca ar fi toti membri in staff atunci ne-am modera intre noi si ne-am bana reciproc. Mai bine este cum este in prezent.
Daca membri staff nu fac fata este problema lor nu a noastra. Noi trebuie sa ne vedem de treburile noastre.
Toti doriti sa votati da pentru ca doriti sa faceti parte din staff. Daca ar fi toti membri in staff atunci ne-am modera intre noi si ne-am bana reciproc. Mai bine este cum este in prezent.
Daca membri staff nu fac fata este problema lor nu a noastra. Noi trebuie sa ne vedem de treburile noastre.
Vizitato- Vizitator
$tefaN. a scris:Majoritatea membrilor au votat Da. Daca ar aplica aceasta propunere nu ar putea fi obligati cei din staff sa stea 24 din 24 online. Spre deosebire de cei dependenti de internet ,membri staff mai au si ei viata personala.
Votez NU.
Total de acord!
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum pot adauga butoate cu numar de mesaje,numar de membri,ultimul membru etc?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum