Staff mai activ si mai mult la numar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 7 • Distribuiţi
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Doriti staff mai mult si mai activ?
Staff mai activ si mai mult la numar
Rezumarea primului mesaj :
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
As dori ca stafful sa fie mai mult la numar(sa contina mai multe persoane) care ne-ar usura munca si am rezolva mai repede
La fel sa fie si mai activ..
Desgineri mai multi caci KomyOmy lucreaza la capacitate maxima..si i-ar mai trebui ajutor
Ex:(forumul de suport forumotion are mai mult staff)
Re: Staff mai activ si mai mult la numar
Te referi la mine si la Stefan?ezlidor a scris:Sa inteleg ca membrii staff-ului actual nu sunt seriosi ?
Pai, Stefan cred ca s-a referit ca asa trebuie sa fie, dar nu ca nu sunt seriosi...
Cel putin eu asa am inteles
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
In viziunea mea un membru staff serios respecta regulile si este activ.
Pe acest forum sunt un numar X de membri staff pentru ca nu sa gasit oameni competenti pentru a ocupa o anumita fuctie. Nu toti membri respecta regulile si foarte putini ar avea o sansa catusi de putina de a ajunge in staff.
Nu cred ca ne-ar trebui staff numeros si incompetent.
Pe acest forum sunt un numar X de membri staff pentru ca nu sa gasit oameni competenti pentru a ocupa o anumita fuctie. Nu toti membri respecta regulile si foarte putini ar avea o sansa catusi de putina de a ajunge in staff.
Nu cred ca ne-ar trebui staff numeros si incompetent.
Vizitato- Vizitator
ezlidor a scris:Sa inteleg ca membrii staff-ului actual nu sunt seriosi ?
Staff-ul e serios! Propunerea e ca sa fie mai numeros staff-ul.
Insa nu sunt membri care sa merite un rang dupa parerea mea.
Pentru a obtine un rang trebuie sa:
1. Respecti regulamentul.
2. Sa fii activ.
3. Sa vorbesti frumos, un limbaj roman.
Aceste 3 lucruri dupa parerea mea sunt de baza, desigur mai sunt si alte conditii, dar sa zic asa, secundare
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Contra.
Asta nu decidem noi, topic cam inutil.
Asta pot decide Ina cu moderatorii, nu noi.
Oricum, a intrat si alexnica in staff, deci, avem 3 designeri excelenti !
Asta nu decidem noi, topic cam inutil.
Asta pot decide Ina cu moderatorii, nu noi.
Oricum, a intrat si alexnica in staff, deci, avem 3 designeri excelenti !
DuLaP a scris:Oricum, a intrat si alexnica in staff, deci, avem 3 designeri excelenti !
nu stiu ce vezi tu, dar eu vad doar 2 ...
Se refera la modificarea rangului.
DuLaP, inca nu se poate spune ca avem 3 designeri. Cand un membru este adaugat intr-un grup, abia atunci devine membru al staff-ului.
DuLaP, inca nu se poate spune ca avem 3 designeri. Cand un membru este adaugat intr-un grup, abia atunci devine membru al staff-ului.
O, imi pare rau, credeam ca si el este, oricum, ca sa nu fac off topic, contra, din nou.Kegan a scris:Se refera la modificarea rangului.
Pentru cine a zis mai activ:
Ei fac tot ce pot.Mai au si ei o viata personala.Un loc de munca,sunt si ei oameni,nu roboti.Sa nu crezi ca ei sunt de 15-16 ani,sa fie dependeti de PC si sa stea online tot timpul.Au si alte ocupatii.Ei vin aici din placere,nu este un loc de munca,ei nu sunt platiti pentru ce fac.
In privitna stafului numeros:Cat de numeros,sa ajunga 80 de administratori,100 de moderatori etc.Sa fim seriosi...este destul staf.
Votez NU....
Ei fac tot ce pot.Mai au si ei o viata personala.Un loc de munca,sunt si ei oameni,nu roboti.Sa nu crezi ca ei sunt de 15-16 ani,sa fie dependeti de PC si sa stea online tot timpul.Au si alte ocupatii.Ei vin aici din placere,nu este un loc de munca,ei nu sunt platiti pentru ce fac.
In privitna stafului numeros:Cat de numeros,sa ajunga 80 de administratori,100 de moderatori etc.Sa fim seriosi...este destul staf.
Votez NU....
Pe acest forum este greu sa intri in staff si este greu sa ramai. Daca sar intra asa usor ar fi oamenii incompetenti in staff.
Nu cred ca doreste nimeni din noi sa fie adaugat in staff un membru incompetent care ofera ban dupa cum doreste el.
Nu cred ca doreste nimeni din noi sa fie adaugat in staff un membru incompetent care ofera ban dupa cum doreste el.
Vizitato- Vizitator
acum noi ce sa zicem ... Administratorii trebuie sa zica daca vror
Deci majoritatea din mesajele voastre spuneti ca nu este nevoie de staff mai activ,dar in voturi ce faceti?
1.Da 82% [ 46 ]
2.Nu 17% [ 10 ]
Oricum,totusi,pe MNiko nu l-am mai vazut postand sau activad de cel putin 2 luni....
1.Da 82% [ 46 ]
2.Nu 17% [ 10 ]
Oricum,totusi,pe MNiko nu l-am mai vazut postand sau activad de cel putin 2 luni....
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum pot adauga butoate cu numar de mesaje,numar de membri,ultimul membru etc?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Link activ la anunt
» Culoare link activ
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum